≫ 

Stefanović opleo po Jeremiću: Važniji mu milioni nego građani Srbije

On zaključuje da su građani Srbije sada mogli da vide koje su te famozne Jeremićeve međunarodne veze, kontakti i poznanstva kojima se toliko dičio i na koja se pozivao

  • 16

Član Predsedništva SNS Nebojša Stefanović smatra da građani Srbije treba da znaju da su milioni evra stečeni kriminalom završili na privatnim računima Vuka Jeremića, te navodi da ga sumnje neće oslobiditi ni laži koje stalno ponavlja o predsedniku Srbije.

Stefanović sa Kifom o saradnji policija Srbije i Velike Britanije (FOTO)

U saopštenju za medije Stefanović navodi da ni te optužbe ni činjenica da Jeremić istinu pokušava da sakrije, ne mogu uveriti građane Srbije u njegovo poštenje, a ponajmanje ga osloboditi obaveze da narodu objasni odakle mu tolike pare, ko mu ih je dao i šta je obećao zauzvrat.

Stefanović navodi da se Jeremić, kao što je o trošku građana Srbije putovao po svetu i trošio milione evra državnih para na noćenja i privatne letove, povezao sada, a zloupotrebljavajući svoju poziciju u Ujedinjenim nacijama, s ljudima koje danas zbog korupcije istražuju međunarodni organi.

Foto: Tanjug/Dimitrije Goll

Ti su mu ljudi očigledno pomogli da se na brzinu obogati "radeći ko zna kakve poslove i ko zna u čiju političku korist", navodi Stefanović.

On zaključuje da su građani Srbije sada mogli da vide koje su te famozne Jeremićeve međunarodne veze, kontakti i poznanstva kojima se toliko dičio i na koja se pozivao, a da se u suštini potvrdilo ono što "svi odavno znaju - da su Jeremiću oduvek bili važniji milioni evra, silna bogatstva i život na visokoj nozi nego Srbija i njeni građani".

(Telegraf.rs / Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA