≫ 

Neću moći da gledam, ali bih navijao za Rusiju: Vučić o prvoj utakmici Svetskog prvenstva u fudbalu

Što se tiče naših momaka, nisam neki stručnjak, mada mi Srbi mislimo da jesmo, nadam se da će da pobede, verujem u njih za razliku od svih drugih. Želim im da se bore i želim im uspeh - kaže Vučić

  • 37

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić poželeo je uspeh srpskoj reprezentaciji na Mundijalu koji počinje danas u Rusiji, i dodao da bi u večerašnjem duelu, Rusija-Saudijska Arabija, navijao za Rusiju - da može da gleda.

Hoćemo da vratimo nadu u budućnost: Vučić pred više od 6.000 ljudi u Kruševcu (FOTO) (VIDEO)

Na pitanje novinara u Kruševcu, šta očekuje od srpske fudbalske reprezentacije na utakmici sa Kostarikom, koja se igra u nedelju, Vučić kaže da se nada pobedi.

- Što se tiče naših momaka, nisam neki stručnjak, mada mi Srbi mislimo da jesmo, nadam se da će da pobede, verujem u njih za razliku od svih drugih. Želim im da se bore i želim im uspeh - kaže Vučić.

Dodaje da bi ga posebno obradovao uspeh u meču protiv Švajcarske.

Na pitanje za koga će da navija večeras, za Rusiju ili Saudijsku Arabiju čijim duelom počinje Svetsko prvenstvo, Vučić kaže:

Neću moći da gledam, ali bih navijao za Rusiju.

VIDEO: Sve što niste znali o reprezentaciji Rusije

(Telegraf.rs/Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA