≫ 

Srpska Hali Beri u redovima naprednjaka: Rada Radenović postala član SNS-a

Ona je kazala da godinama podržava politiku koju vodi rukovodstvo te partije i istakla da kod Aleksandra Vučića ceni odlučnost i nepokolebljivost

  • 78

Radmila Rada Radenović, poznata voditeljka i novinarka, učlanila se u Srpsku naprednu stranku, a za "Alo!" je otkrila koji su bili motivi za tu odluku.

Zašto se Vučić u opštinske odbore naprednjaka javlja telefonski? Za 3 nedelje, 100 telefonskih poziva

Ona je kazala da godinama podržava politiku koju vodi rukovodstvo te partije i istakla da kod Aleksandra Vučića, lidera SNS-a i predsednika Republike Srbije, ceni odlučnost i nepokolebljivost.

- U Srpskoj naprednoj stranci su i moji mnogobrojni prijatelji i ja godinama podržavam politiku koju vodi rukovodstvo te partije. Podržavajući politiku koju vode, podržavala sam i njih direktno - kazala je ona na početku razgovora i dodala da se u SNS učlanila jer veruje u politiku napretka.

- Nepunih pola godina sam član stranke, pristupnica s moje strane je samo jasan znak kojoj Srbiji pripadam. Moja pristupnica je moje javno opredeljenje i mislim da u ovom trenutku ne postoji druga opcija - kazala je Radenovićeva, koja iza sebe ima izuzetno uspešnu karijeru u medijima.

Voditeljka nam je kazala da Aleksandra Vučića poznaje godinama i otkrila koje osobine ceni kod prvog čoveka Srpske napredne stranke.

Aleksandar Vučić-Foto: A. Nalbantjan

- Kod Vučića sam oduvek cenila nepokolebljivost i odlučnost, to su po meni dve osobine koje bi trebao da poseduje svaki lider - navela je ona i dodala da se u tabor naprednjaka nije učlanila zbog fotelja i funkcija.

- Fotelja se zaslužuje, ona nikom ne pripada. Mislim da fotelja nije samo udobnost, već i odgovornost, a to ljudi često umeju da zanemare. Fotelje i funkcije sa sobom nose i određene odgovornosti i obaveze - kazala je Radenovićeva.

Upitana da li joj je neko od prijatelja zamerio što je ušla u Srpsku naprednu stranku, ona nam je kazala da nije.

- Niko nema pravo da mi to zameri, niti bih ja to dozvolila. To je apsolutno moj izbor. Prema mom mišljenju, svako treba i u tom smislu da se opredeli kao svestan građanin. Kao što imam sportski klub za koji navijam, tako imam i političku stranku koju podržavam - poručila je Radenovićeva.

(Telegraf.rs/Alo!)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Emil

    20. jun 2018 | 13:31

    U SNS sve je više lepih i uspešnih žena. Drago mi je da je Rada izabrala pravu stranu.

  • Gojko

    20. jun 2018 | 12:58

    Vrlo lep i zgodan clan. Extra

  • Radovan Rajacic

    20. jun 2018 | 10:25

    Njen izbor, njeno pravo da udje u politiku i postane clan neke stranke, Lepa je, pametna, verujem da je SNS ovom pristupnicom dobio vise nego sto nam se cini.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA