≫ 

Prvi operativac SPS delio "kafetine" uz dnevni red na sednici Izvršnog odbora stranke (FOTO)

Razlog "glavobolje" predsednika Izvršnog odbora SPS Vladana Zagrađanina jeste teška finansijska situacija u partiji

  • 1

Poslednja sednica Izvršnog odbora SPS imala je svojevrsni uvod. Naime, kako saznajemo, prvi operativac socijalista Vladan Zagrađanin podelio je po "kafetin" članovima Izvršnog odbora uz dnevni red.

Dačić se iz Moskve vraća sa ruskim dresom: Sastao se i prvim Putinovim čovekom za saradnju sa Srbijom (FOTO)

Kako je rekao Zagrađanin, na sednici kojom je predsedavao, "kafetine" je podelio zbog teške finansijske situacije u kojoj se stranka nalazi, "da ne bi samo njega bolela glava, da podeli glavobolju sa svojim saradnicima".

Zagrađanin na sednici IO SPS - Foto: Promo

Na sednici je razmatrano stanje u partijskim organizacijama i kadrovske promene koje su nastupile u prethodnom periodu, kao i materijalno-finansijska situacija. U tom smislu, usvojen je Finansijski izveštaj za 2017.godinu.

Takođe, članovi Izvršnog odbora GO SPS su razmatrali i aktuelnu političku situaciju u zemlji. Dali su punu podršku predsedniku SPS-a Ivici Dačiću u naporima da se dođe do trajnog rešenja, zasnovanog na kompromisima, u procesu normalizacije odnosa Beograda i Prištine.

Zagrađanin na sednici IO SPS - Foto: Promo

Takođe su konstatovali da se u razgovorima u Briselu, u kojima se brane nacionalni interesi Srbije, vodi borba i za postizanje pomirenja, regionalnog mira i stabilnosti, ekonomskig razvoja i napretka u procesu evrointegracija.

Ocenjeno je i da je Ivica Dačić dao veliki doprinos u povlačenju međunarodnih priznanja Kosova.

Sednica IO SPS - Foto: sps.org.rs

Sednici su, pored članova Izvršnog odbora socijalista, prisustvovali i potpredsednici ovog tela Đorđe Čabarkapa, Slobodan Milošević i Aleksandra Đanković.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Љиљана

    5. jul 2018 | 10:08

    Па у коалицији сте са владајућима, и не би требало да бринете до год их подржавате.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA