≫ 

Srpski poslanik besan na Đokovića i Srbe koji su navijali za Hrvatsku protiv Rusije (VIDEO) (FOTO)

Srpski poslanik je naveo da se radovao da pobedi Rusija

  • 48

Srpski poslanik Vladimir Đukanović oglasio se na Fejsbuku povodom navijača koji su tokom jučerašnje utakmice bili uz hrvatsku reprezentaciju. Političar se vidno besan oglasio iz Grčke, i između ostalog poručio onima koji su bili uz bivšu jugoslovensku repuliku: "Kad odete tamo na letovanje, obavezno proslavite Oluju i veličajte ustaštvo".

Srbi nisu omiljeni baš svim Grcima - ovo je surov opis naših ljudi: "Naručite jedno piće i sedite ceo dan u bašti. Sve vam je skupo!"

Đukanović je Srbe koji su podržavali Hrvatsku "napao" iz zemlje koja je 2008. godine priznala pasoš Kosova i Metohije. To mu nije smetalo da tamo ode na letovanje, kao ni poslednja vest da pojedinim Grcima smetaju Srbi koji svoj odmor provode na njihovim plažama.

Đukanović iz grčkog letovališta komentariše Srbe Foto: Facebook/Vladimir Đukanović

Zavaljen u udobnu ležaljku, uz prijatan zvuk talasa u Grčkoj, iako predsednik Vučić poslednjih nekoliko godina promoviše da letujemo u Srbiji, osuo je paljbu po onima čije se mišljenje razlikuje od njegovog.

- Verujem da ova naša građanština, ova naša centralnobeogradska elita i jugonostalgičari, silni Jugosloveni da se sad radujete. Evo, pobedila vam je Hrvatska. I verujem da ćete zajedno sa Novakom Đokovićem da proslavite tu pobedu. Nemojte slučajno kad odete tamo na more, nemoj slučajno da upalite sveću žrtvama Jasenovca, Jadovna - kazao je političar.

Đukanoviću sad i Đoković smeta Foto: AP/Tanjug

Pakao srpskog turiste u Grčkoj: Obišao parkirane automobile, pa mu naplatili kaznu od 780 evra, oduzeli auto i dozvolu - i tu nije kraj (FOTO)

Srpski poslanik je priželjkivao da pobedi Rusija.

VIDEO: Kliknite ispod

- Naravno da se odvratno osećam što su Hrvati prošli. Moram da vam priznam da bi mi bilo drago da vam tamo polupaju kola - izrazio je svoj stav Vladimir Đukanović.

Kako Tanjug javlja i Ana Brnabić je iz Sofije, poželela sreću hrvatskoj reprezentaciji. Mi se pitamo da li se "prozivka" koju je uputio srpski poslanik odnosi i na premijerku.

Tema sedmog samita Inicijative 16 +1, koja se održava u Sofiji bilo je i Svetsko prvenstvo u fudbalu.

Premijerka Brnabić juče u Sofiji Foto: Vlada Srbije

Sa ovog samita su pored Ane Brnabić, sreću Hrvatskoj reprezentaciji poželeli i bugarski premijer Bojko Borisov, mađarski Viktor Orban, slovački Peter Pelegrini, češki Andrej Babiš, tehnički slovenski premijer Miro Cerar, predsedavajući Saveta ministara BiH Denis Zvizdić, makedonski premijer Zoran Zaev, albanski premijer Edi Rama, crnogorski premijer Duško Marković, letonski premijer Maris Kučinski i poljski zamenik premijera i litvanski ministar finansija, kako navodi jutarnji.hr.

VIDEO: Hrvati podivljali posle izjednačujućeg gola

VIDEO: Veliko slavlje na Trgu Bana Jelačića nakon plasmana Hrvatske u polufinale Mundijala

(Тelegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Zolja

    8. jul 2018 | 08:24

    Jedno je politika,drugo je sport,bar bi trebalo biti.I ko si ti da nekom drzis slovo,narocito Noletu,koji je vise para dao za Srbiju,decu,humanitarne svrhe,nego cela tvoja usrana poslanicka garnitura zajedno.Sedis na plazi i pravis se pametan.Jesam Srbin,jesu oni Hrvati,al igraju fudbal za medalju,ne rado al jedan deo mene likuje sto su tako daleko dosli.

  • Krle

    8. jul 2018 | 08:17

    Sta ti je Novak kriv?Kada budes uradio bar 1/3 onoga,sto je on za Srbiju,onda komentarisi!Pazi da ne izgoris,jako je sunce!!!!

  • Spawn

    8. jul 2018 | 07:20

    Samo vi budite na lezaljkama i pricajte narodu sta da radi. Ima da navijamo za koga mi hoceno. Sad ni Djokovic ne valja. Cccc....

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA