Poslanici Srpske liste su odgovorna opozicija u kosovskoj Skupštini: Simić stao na put lažnoj vesti

- Neodgovornost i spinovanje kosovskih medija permanentno spekuliše poziciju poslanika Srpske liste u Skupštini Kosova - objašnjava potpredsednik i poslanik Srpske liste

  • 17

Nedostatak slobodnih mesta u Skupštini Kosova i potreba da poslanici Srpske liste negde sednu, izazvala je opštu konfuziju ali i namerno plasiranje "lažne vesti" da je ova opoziciona stranka prešla u vladajuće redove.

Srpska lista zahteva reakciju međunarodne zajednice povodom hapšenja na Kosovu: Ćutanje na brutalnu silu izaziva nespokoj kod Srba

Tim povodom se oglasio potpredsednik i poslanik Srpske liste Igor Simić.

- Neodgovornost i spinovanje kosovskih medija permanentno spekuliše poziciju poslanika Srpske liste u Skupštini Kosova. Mediji i pored svega stvaraju kontroverznu kampanju protiv političkih lidera Srba na Kosovu i Metohiji, i uz to još i nadograđuju temu da li su poslanici Srpske liste u opoziciji ili vlasti - rekao je Simić.

Prema njegovim rečima, poslanici Srpske liste svakoga dana odgovorno obavljaju svoj posao u smislu prave opozicije u skupštini.

- Bez obzira bili vlast ili opozicija, naši poslanici nisu u prilici da svoja mesta u skupštini pozicioniraju tamo gde mediji žele, kako bi oni koristili svaku priliku da se bave spekulacijama.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Stevo

    13. jul 2018 | 17:32

    Pošto su dali Haradinaju podršku nisu opozicija !

  • goga

    13. jul 2018 | 17:38

    Poslanici srpske liste znaju šta im je posao, odgovorno ga obavljaju i štite interese svog naroda.

  • Bozidar

    13. jul 2018 | 19:49

    Kosovski mediji sire samo dezinformacije i neistine, ne bi li jos vise isprovocirali srpku javnost i narod .

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA