Vučić čestitao Đokoviću osvajanje Vimbldona: Veličanstven povratak vrhunskog sportiste

"Podižući vimbldonski pehar četvrti put u karijeri, Vi ste, kao i uvek, uz dužno poštovanje prema protivniku, na dostojanstven način predstavili i sebe i svoju zemlju", stoji u čestitki

  • 39

Predsednik Republike Srbije Aleksandar Vučić uputio je čestitku srpskom teniseru Novaku Đokoviću povodom osvajanja najznačajnijeg teniskog turnira. U čestitki se kaže:

Volim te, sine, najviše: Novak podigao trofej i video Stefana, a onda je usledio izliv emocija! (FOTO)

"Poštovani Novače,

izuzetna mi je čast da Vam u ime građana Republike Srbije i u svoje ime, čestitam osvajanje Vimbldona.

Ovo je veličanstven povratak vrhunskog sportiste i velikog čoveka, koji je dokazao da ostvarenje vanserijskih rezultata iziskuje mnogo strpljenja, hrabrosti i napornog rada.

Podižući vimbldonski pehar četvrti put u karijeri, Vi ste, kao i uvek, uz dužno poštovanje prema protivniku, na dostojanstven način predstavili i sebe i svoju zemlju.

Uveren sam će Vam ovaj veoma važan trofej biti dodatni podstrek za osvajanje narednih turnira", navodi se u čestitki predsednika Aleksandra Vučića.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Marko

    15. jul 2018 | 21:56

    Svi smo danas srecni zbog Novakove pobede. Pobedjivao je on i mnogo puta ranije, ali ova pobedan je vaznija od mnogih. Nole se vratio na scenu u punom sjaju tj. sampionski. Pokazao je sposobnosti da nam jos mnogo puta priredji ovakve radosti.

  • Kami

    15. jul 2018 | 19:18

    Novak Đoković dokazao da je broj 1! Bravo majstore!!!!

  • Coka

    15. jul 2018 | 23:06

    Ponos naše zemlje. Najbolji si.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA