Vučić: Veselin je mlad, ozbiljan i odgovoran čovek. Mnogo važnog posla je pred njim

MUP je saopštio u utorak da su dosadašnji komandant Žandarmerije, Goran Dragović, i načelnik Policijske uprave za grad Beograd, Veselin Milić, raspoređeni na nove dužnosti u okviru MUP-a

  • 39

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić komentarisao je promene na čelu Policijske uprave Beograda i istakao da je dosadašnji prvi čovek gradske policije, Veselin Milić, mlad, ozbiljan i ogovoran i da je uveren da je pred njim još mnogo važnog posla i velikih izazova.

Telegraf saznaje: Veselin Milić unapređen, odlazi sa mesta šefa beogradske policije

- Veselin Milić je mlad, ozbiljan i odgovoran čovek. Još mnogo važnog posla i velikih izazova je pred njim. Uveren sam da ćemo imati odličnu saradnju i u okviru poslova iz nadležnosti Kabineta predsednika Republike -jasan je bio predsedik Vučić, odgovarajući na pitanje lista Alo da komentariše promene u vrhu MUP-a.

MUP je saopštio u utorak da su dosadašnji komandant Žandarmerije, Goran Dragović, i načelnik Policijske uprave za grad Beograd, Veselin Milić, raspoređeni na nove dužnosti u okviru MUP-a.

Dragović će ubuduće biti policijski oficir za vezu u Ambasadi Srbije u Sarajevu, a Milić će obavljati dužnost pomoćnika Direktora policije, zaduženog za borbu protiv organizovanog kriminala i rešavanja najtežih krivičnih dela.

(Telegraf.rs / Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Aleksandra

    1. avgust 2018 | 22:48

    Velika je stvar imati poverenje predsednika Vučića.

  • Drago

    1. avgust 2018 | 23:07

    Postoje razlozi zasto su smenjeni, nadamo se da ce njihovo mesto popuniti neko ko ce jos bolje i odgovornije da obavlja posao.

  • Mirko

    2. avgust 2018 | 08:34

    Mladi, stručni , vredni ljudi, dobijaju sve odgovornije poslove. Napreduju, daju veći doprinos državi. Tako i treba da bude, Veselin je jedan od njih.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA