POLITIČARI U GUČI: Čeda Jovanović u poseti Saboru (FOTO)

- Predlažem svima da odu, samo neka vode računa o muzici i neka ne zaborave na vrućinu i posledice upotrebe previše alkohola - poručuje Jovanović, koji je posetio Guču zajedno sa suprugom

  • 3

Lider LDP-a Čedomir Jovanović posetio je Sabor u Guči sa suprugom, a, kako je naveo za jedan portal, postoje lični razlozi za njegovu posetu.

- Guču posećujem iz poštovanja prema jednom od osnivača sabora, profesoru Raši Protiću. Ovo je 50. sabor u Guči, on je umro 2004. i ja sam tek sada otišao tamo. Obišao sam naš odbor u Guči i privatno se sreo s nekim prijateljima - otkriva Jovanović za "Kurir".

On tvrdi da je razlika između njega i ostalih političara u tome što Guču nikad ne bi politički zloupotrebio.

- Niti bih pristao da uživam onako kako se to često podrazumeva kada se govori u Guči. Predlažem svima da odu, samo neka vode računa o muzici i neka ne zaborave na vrućinu i posledice upotrebe previše alkohola - poručuje Jovanović.

Prema rečima Milana Nikolića, koji predvodi orkestar koji je svirao Čedi, lider LDP-a nije štedeo na bakšišu za muziku.

- Vidi se da čovek voli trubu! Bio je galantan, svirka je protekla u najboljem redu. Svirao sam mu klasičan trubački repertoar, južnjačke čočeke - kaže Nikolić.

Pogledajte galeriju:

(I. D. / Kurir)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA