≫ 

Zaharova objavila fotografiju kako se sprema za susret sa Dačićem: Skupljam snagu pred konsultacije (FOTO)

Ona će posetiti i Sabor u Guči

  • 6

Portparolka Ministarstva inostranih poslova Rusije Marija Zaharova doputovala je u Beograd, gde će se sastati sa Ivicom Dačićem, šefom srpske diplomatije, a nakon toga otputovati u Guču kako bi posetila 58. Dragačevski sabor trubača.

Ne mogu stvarno da vam kažem šta ću poručiti Zaharovoj u Guči, mora žena da se iznenadi: Dačić zagonetan o dočeku Putinove Maše (VIDEO)

- Jutros sam se našla u Beogradu. Skupljam snagu pred konsultacije o informacionoj problematici u Ministarstvu inostranih poslova Srbije, susret sa političarima i javnim ličnostima, kao i pred razgovor sa lokalnim medijima - napisala je ona na Fejsbuku.

Inače, kako je najavljeno iz Vlade Srbije, prvi potpredsednik Vlade i ministar spoljnih poslova Ivica Dačić sastaće se sa Zaharovom u Ministarstvu inostranih poslova Srbije, a njihova zajednička konferencija za novinare planirana je za 11.30.

Ona će kasnije otputovati i u Guču gde će joj uveče, pred početak koncerta Dejana Petrovića, biti uručena titula počasnog građanina Guče, a očekuje se i njeno obraćanje prisutnim saborašima.

Kako je ranije rekao predsednik Saborskog odbora Slobodan Jolović, Zaharova prilikom organizacije posete Guči nije imala nikakve posebne zahteve, već, kao i većina visokih zvanica koje su prošle kroz Guču prethodnih godina, želi da joj se ne pridaje velika pažnja i da bude tretirana kao i svi ostali gosti.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • S . M.

    10. avgust 2018 | 10:22

    Bravo Dacicu . Ovo je dobar diplomatski potez .

  • Ljubiša

    10. avgust 2018 | 11:23

    Ma kakvi migovi,suhoji...ova je avion za sve namene i borbena i ne borbena dejstva.

  • Dux

    10. avgust 2018 | 10:37

    Veselo i živo - uz prase i pivo. A Pećka patrijaršija, Visoki Dečani, Gračanica i narod prepušten sebi će se snađu. Nazdravlje!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA