≫ 

Jeremić prozvao Palmu zbog deljenja novčane pomoći, a onda je usledio oštar odgovor: Koliko si ti koštao građane Srbije u UN i šta smo imali od toga

Jeremić i Palma u klinču

  • 16

Predsednik Skupštine grada Jagodine Dragan Marković - Palma uručio je danas jednokratnu novčanu pomoć za roditelje sa više dece, stare, bolesne i nezaposlene. Ovaj prijem građana kritikovao je Vuk Jeremić, lider Narodne stranke, koji je na svom Tviter nalogu napisao da je to "Sumrak dostojanstva u “zlatnom dobu” godina koje izjedaju skakavci". Ekspresno je usledilo oštro Markovićevo saopštenje u kome je pitao Jeremića, "koliko je koštao građane Srbije u UN i šta su imali od toga".

Palma objasnio kome ide 2.000, a kome 3.000 dinara: Dugačak red za pomoć (FOTO) (VIDEO)

Prema rečima samog Markovića, danas je za pomoć došlo oko 2.100 građana. Roditelji sa više dece iz budžeta su dobili po 3.000 dinara po detetu, a bolesni za lekove, stari i nezaposleni po 2.000 dinara i preporuku da se jave radi zaposlenja u neku od fabrika u Jagodini.

Na ovaj prijem reagovao je Jeremić na svom Tviter nalogu.

- Jagodina, leto 2018. Tiskanje osiromašenog naroda u redu za Palminu milostinju, koja se namiruje iz njihovih sopstvenih džepova. Sumrak dostojanstva u “zlatnom dobu” godina koje izjedaju skakavci - napisao je lider Narodne stranke.

Usledio je ekspresan i oštar odgovor Markovića.

- Najskuplji, a istovremeno za Srbiju najporazniji diplomata u istoriji Srbije je Vuk Jeremić. Njegova diplomatija je Srbiju koštala milione i milione dolara, a koristi su imali samo neprijatelji Srbije, pre svega kosovski Albanci - izjavio je predsednik Jedinstvene Srbije Dragan Marković Palma.

- Jeremićevo pitanje Međunarodnom sudu pravde u Hagu vezano za Kosovo i Metohiju je zabetoniralo Srbiju i vratilo je u vreme Prizrenske lige. Svetla Njujorka su za Jeremića bila jača od Srbije i to je danas adut u rukama Albanaca u Briselu. Najgore je što su to platili građani Srbije u skupim njujorškim hotelima. Haradinaj može slobodno Vuka Jeremića da predloži za počasnog građanina Prištine. Istovremeno Bakir Izetbegović može potomka oca Bošnjačke nacije Murata Pozderca, Vuka Jeremića, takođe da proglasi počasnim građaninom Sarajeva. Sve to može, ali ne može u Beogradu - rekao je Marković i nastavio:

- Vuče Jeremiću sram te bilo! Ti si se drznuo da kritikuješ što pomažem građanima koje si ti ostavio bez posla i bez hleba. Znam ja Vuče da za tebe nije ništa 5, 9 i 12.000 dinara, jer tebi stalno neko uplaćuje po više stotina hiljada evra kako bi se ti nekako rehabilitovao i ponovo upropašćavao Srbiju.

Dragan Marković Palma - Foto: Promo

Vuče, poziciju ne daju sponzori i donatori već građani Srbije na izborima. A oni više nikada neće glasati za lipicanere i manekene, nek mi oproste lipicaneri koji su plemenite životinje. Nadam se da će Katar, koji ti je uplatio nekoliko stotina hiljada evra, tražiti da im vratiš taj novac, jer ti ne vrediš 2 evra, a ne 200 hiljada evra koliko su ti uplatili. Građani Srbije neće glasati za one čiji je jedini program mržnja prema predsedniku Srbije.

Gde ti je izveštaj o radu Vuče? Nekada ste se ti i tebi slični krili iza molebana i na taj način varali građane Srbije kako tobože silno brinete za Kosovo, dok ste iza tog molebana vršljali po Srbiji kako ste hteli.

Onda si smislio, Vuče, kako će građani glasati za ženine suze. A ne znaš, Vuče, koliko suza su prolili građani Srbije koje si ti i tvoji pajtosi ostavili bez posla, tako što ste bud zašto prodali sve fabrike koje su vredele u Srbiji, kao što su cementare, fabrike duvana... Prošlo je vreme lipicanera i manekena.

P. S. Vuče, ja ću i dalje pomagati građanima a ti nećeš više imati priliku da zavlačiš ruku u njihove džepove - kazao je Marković.

VIDEO: Palma delio novac ugroženim građanima

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • mire

    25. avgust 2018 | 00:24

    Čestitam

  • dusan silni

    25. avgust 2018 | 00:06

    bravo!!

  • 038

    25. avgust 2018 | 06:47

    Bio sam za Vuka Jermica sve do 2010 god,smatrao sam ga za jednim od najboljih,sve dokle ga nisam upoznao licno 2010 i shvatio da ga Srbija i narod interesuju kao lanjski sneg.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA