≫ 

Vučić na mitingu SNS: Do pobede u nedelju, živela Srbija, živeo Majdanpek! (FOTO)

Uoči mitinga SNS-a, predsednik naprednjaka posetio je Donji Milanovac i selo Rudna Glava

  • 26

Predsednik države i Srpske napredne stranke Aleksandar Vučić posetio je Majdanpek povodom opštinskih izbora koji su zakazani za 2. septembar, gde je posle intoniranja himne "Bože pravde" i uvodne reči kandidata Dejana Vagnera održao završni govor u Sportsko-rekrativnom centru ''Šesti avgust''.

Vučić uoči mitinga u Majdanpeku: Puna sala u Donjem Milanovcu, predsednik poručio da Srbija postaje bolje mesto za život (FOTO)

Uoči mitinga SNS-a, predsednik naprednjaka posetio je Donji Milanovac i selo Rudna Glava, gde je sa meštanima proveo vreme u razgovoru. Inače, građani će tog datuma birati svoje predstavnike u lokalnom parlamentu koji broji 31 odbornika.

Printskrin: Tanjug/Youtube

- Cilj je da Srbija postane odgovorna, jaka, stabilna, vojno neutralna država. U ostvaribvanju tih ciljeva Srpska napredna stranka ima ono što ostale nemaju, Aleksandra Vučića - rekao je Dejan Vagner, kandidat SNS-a i zhavlio se Vučiću što je danas prisutan u Majdanpeku.

On je pozvao građane da ne poklone poverenje strankama koje se pojave 15 dana pred izbore, a posle zaborave na grad i narod.

- Poklonite glas izbornoj listi "Aleksandar Vučić - Zato što volimo Majdanpek". Zaokružite broj jedan, glasajte za najbolje. Živeo Majdanpek, živeo Aleksandar Vučić, živela Srbija! - okupljenima je poručio Vagner.

Printskrin: Tanjug

Dosadašnji gradonačelnik Majdanpeka Dragan Popović rekao je da je uveren da će SNS pobediti.

- U nedelju počinjemo da radimo, zato ništa neću da obećavam osim rada. To je zbog čoveka koji je stao iza nas, čija lista nosi ime, zbog Aleksandra Vučića. Došao je do nas, pored svih poslova koje ima, pozivam vas da i mi njemu pružimo podršku u svim predstojećim borbama koje očekuju Srbiju u narednom periodu - rekao je on.

Potom se okupljenima obratio Aleksandar Vučić, koga je masa dočekala gromoglasnim aplauzom.

Printskrin: Tanjug

- Nisu ovo samo izbori za lokalni parlament, već i izbori koji će pokazati da li ste zadovoljni radom, trudom, marljivošću koju sam ja pokazao. Mislite li daragi prijatelji da bi bilo lako i d aje moguće da idem 7. septembra u Brisel, a onda u Kinu, Ameriku, da dovodim investitore, da idem pred svetske lidere, a da nismo dobili podršku u Majdanpeku? - započeo je Vučić.

On je najavio da će se uskoro saznati ko će biti strateški partner rudnika u Boru, koji će doneti milione u Borski okrug.

- Želim da ostanete ovde, da ne idete trbuhom za kruhom u beli svet, da pokažemo da mi u Srbiji nismo ništa lošiji od građana u Austriji, Švajcarskoj... - rekao je on i doao da ljudi ovde cene rad, smanjenje javnog duga, a ne neke "jagnjeće brigade".

Za mesec dana idemo na povećanje penzije i biće veće nego ikad, a za tri meseca idemo na povećaje plata, rekao je on.

- Uspeli smo zahvaljujući penzionerima. Sebe su žrtvovali i zato će dobiti povećanje. A svi u javnom sektoru od decembra mogu da očekuju povećanje plata - zaključio je Vučić i dodao da u majdanpeku prazne priče ne prolaze, već samo rad i marljive ruke.

Zamolio je ljude da razmišljaju o budućnost, o ekonomiji i više dece.

- Ako nema više dece, ne treba nam teritorije,.Potrebne su nam fabrike i posao, Zato je važno da izađete na izbore u nedelju. Naši protivnici su favoriti, koji samo mogu da pusju mene i da vređaju. Ali ne brinite za to, moja pleća su široka da uspem u borbi sa njima. Oni su favoriti, molim vas da ih iznenadimo, da ih pobedimo nikad ubedljivije ovde u Majdanpeku, jer narod hoće istinu. Živela Srbija, živeo Majdanpek, do pobede u nedelju! - naglasio je Vučić.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • harama

    29. avgust 2018 | 19:14

    Nema sumnje u pobedu SNS-a!

  • Slađa

    29. avgust 2018 | 23:29

    Po ovolikom broju građana koji su došli da pruže podršku Vučiću , reklo bi se da je pobeda u nedelju zagarantovana . Narod prepoznaje Vučićev trud , rad i borbu za naše interese , zato ga i podržava .

  • ara

    30. avgust 2018 | 08:00

    SNS ima ogromnu podrsku naroda svakako

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA