Han ne ide s Tačijem u "Preševsku dolinu": Potvrđeno iz Evropske komisije

- Svi komesari, uključujuči i Hana, biće u sredu u Strazburu, gde će predsednik Junker održati govor o Stanju unije - rečeno je iz EK

  • 14

Evropski komesar za priegovore o pristupanju Johanes Han u sredu, 12. septembra, biće u Strazburu, gde će prisustvovati govoru predsednika Evropske komisije Žan Klod Junkera o Stanju Unije, potvrđeno je Tanjugu u Evopskoj komisiji.

Hašim Tači u poseti Preševu sledeće nedelje?

- Drugi događi nisu predviđeni tog dana - navode u Briselu.

Kosovski mediji su ranije preneli nezvaničnu informaciju iz kancelarije kososvskog predsednika da će Hašim Tači zajedno sa komesarom Johanesom Hanom u sredu posetiti Preševsku dolinu.

Printskrin: ec.europa.eu

Tokom posete trebalo je, kao prenose pojedini mediji, da se najavi finansijska podrška Kosova opštinama u Srbiji sa većinskim albanskim stanovništvom.

- Svi komesari, uključujuči i Hana, biće u sredu u Strazburu, gde će predsednik Junker održati govor o Stanju unije. Drugi događaji nisu predviđeni za taj dan -navode izvori iz Evropske komisije.

U Briselu se dodaje da posle Strazbura Han putuje u ranije zakazanu posetu Maroku.

(Kraj) max/

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Milos

    9. septembar 2018 | 16:29

    Dodje I uhapsis ga onako kulturno,jer protiv njega postoji vise optuznica od terorizma do ubistva policajaca I kidnapovanje civila.

  • Dusan

    9. septembar 2018 | 15:59

    Taciju obezbediti prolaz u Presevo kao sto je on Vucicu u Banju!

  • Dusan

    9. septembar 2018 | 16:24

    Srbija pod hitno treba da uhapsi. Tačija što je zverski mučio i ubijao srbe.Au Žutoj kući u Albaniji na živo su srbima vadili Organe.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA