≫ 

Tači u Preševu? Dačić: To je lažna vest

On je rekao da je i sam Tači svestan da ne može da dođe u Preševo i da je rekao medijima u Prištini da problem za njegov dolazak predstavlja presuda i poternica

  • 3

Ministar spoljnih poslova Ivica Dačić izjavio je danas da Hašim Tači sigurno neće posetiti Preševo i da je to bila lažna vest.

Tači okupio Albance iz "Preševske doline" da zajedno kidišu na jug Srbije: Izneli su dva zahteva

- To je bila lažna vest koja je objavljena da bi skrenula pažnju sa uspešne posete predsednika Srbije Aleksandra Vučića Kosovu i Metohiji - rekao je Dačić za TV Pink.

On je dodao da je odmah utvrđeno da je lažna vest jer je navodno trebalo da dođe u Preševo sa komesarom Johanesom Hanom, ali da je iz kabineta komesara Hana to demantovano.

- Nije bilo zahteva za odobravanje njegove posete. Mi smo zvali i Hanov kabinet i oni su nam rekli da on nije planirao posetu Preševu i da je tada u Strazburu - naglasio je Dačić.

On je rekao da je i sam Tači svestan da ne može da dođe u Preševo i da je rekao medijima u Prištini da problem za njegov dolazak predstavlja presuda i poternica.

 

VIDEO: Razlike između Beograda i Prištine su i dalje veoma velike

(Telegraf.rs/Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA