Tači informisao Ðukanovića o rezultatima dijaloga Beograda i Prištine

Ðukanović je zahvalio za inicijativu i pozdravio napore Beograda i Prištine da rešenje traže mirnim putem, kroz dijalog, pod pokroviteljstvom EU

  • 14

Predsednik Crne Gore Milo Ðukanović je razgovarao danas sa Hašimom Tačijem, na inicijativu kosovskog predsednika, koji, kako je saopsteno, namerava sve susede da upozna s rezultatima dijaloga između Prištine i Beograda i daljim planovima.

Trampov čovek za specijalne misije na sastanku sa predsednikom Srbije: Nećemo da namećemo rešenje za KiM, Vučić je hrabar lider (FOTO)

Kako navode iz Službe za informisanje crnogorskog predsednika, Ðukanović je zahvalio za inicijativu i pozdravio napore Beograda i Prištine da rešenje traže mirnim putem, kroz dijalog, pod pokroviteljstvom EU.

On je, kako navode, uveren da će sve strane voditi računa da krajnji rezultat bude i snažan doprinos stabilizaciji Zapadnog Balkana, kao i podsticaj njegovoj evropskoj perspektivi, prenosi RTCG.

U razgovoru je bilo reči i o potrebi daljeg unapređenja bilateralne saradnje u obostranom interesu, zaključuje se u saopštenju.

(Telegraf.rs/Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Portos

    11. septembar 2018 | 21:45

    Isto bratsko pleme.

  • Kursumlija

    11. septembar 2018 | 20:19

    Informisao brat brata.E moj Milo na kolenima ces ti moliti Srbiju samo polako.Rusa vise nema da daju po milione za kamenje po primorju a Albanaca ti je sve vise.Procices gore od Makedonaca samo polako...

  • Klimt-Bec

    11. septembar 2018 | 21:43

    To je pravi bratski odnos!!!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA