Pacolijeva "Tviter diplomatija" u UN nasmejala ceo svet! Opet izmislio sastanak, ministar iz Tunisa ga demantovao: Susret je bio slučajan (FOTO)

Ovo nije prvi put da Pacoli izmišlja diplomatske susrete sa visokim zvaničnicima

  • 3

Ministar spoljnih poslova Kosova Bedžet Pacoli izjavio je na svom Tviter nalogu da je razgovarao sa ministrom spoljnih poslova Tunisa Haimeom Džinauom o unapređenju bilateralnih odnosa Kosova i Tunisa.

Vučić i ja ćemo se ponovo angažovati da pronađemo kreativno rešenje: Tači o sporazumu

- Naša snažna namera za unapređenjem bilateralne saradnje između naše dve zemlje, sa posebnim fokusom na ekonomiju, trgovinu i turizam - napisao je on na Tviteru.

Kao i posle prethodne slične tvrdnje, posle uznemiravanja delegacije Maroka na pauzi Generalne skupštine UN u Njujorku, njegova izjava je demantovana.

- Susret sa ministrom spoljnih poslova Kosova bio je slučajan i nije se bavio suštinskim pitanjima, kao ni budućim odnosima dve strane – napisao je tuniski šef diplomatije na društvenim mrežama.

Podsetimo, ovo nije prvi put da Pacoli izmišlja diplomatske susrete sa visokim zvaničnicima.

Naime, premijer Maroka Sadedin El Otmani je takođe demantovao navode kosovskog ministra spoljnih poslova kada je na Tviteru objavio da je imao konstruktivne razgovore sa marokanskim zvaničnikom u Njujorku.

VIDEO: Ana Brnabić se srela sa Pacolijem u Njujorku

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA