≫ 

Tači izaziva sa Gazivoda: Šetao branom, vozio se čamcem (FOTO) (VIDEO)

On se u pratnji policije provozao gumenim čamcem jezerom, a potom je prošetao pored hidrocentrale

  • 4

Posle današnjeg upada pripadnika ROSU na sever Kosova, koji su zauzeli hidrocentralu Gazivode, direktor Kancelarije za KiM izjavio je da se napad desio kako bi Hašim Tači mogao da obiđe jezero.

(UŽIVO) ROSU zauzeo Gazivode, Vojska Srbije u stanju najviše borbene gotovosti: Hašim Tači "prošetao" pored hidrocentrale (FOTO) (VIDEO)

Telegraf sa lica mesta saznaje da se Tači u pratnji policije provozao gumenim čamcem jezerom, a potom je prošetao pored hidrocentrale.

Predsednik Kosova Hašim Tači je izjavio kako je danas imao čast da prošeta po severu Kosova, da čamcem obiđe jezero Gazivoda i istakao da je to deo teritorije Republike Kosovo.U obraćanju medijima na jezeru Gazivoda Tači je rekao da je prilikom posete imao posebne emocije obilazeći ovaj deo Kosova.

Tači je rekao da je prilikom posete imao posebne emocije obilazeći ovaj deo Kosova-Foto: Telegraf

Kosovski predsednik je rekao da rukovodstvo zemlje i on lično kao predsednik rade za novo, evroatlansko, multietničko Kosovo.

- Sreo sam se sa nekim lokalnim Srbima sa kojima sam u prijateljskom i srdačnom razgovoru popio kafu. Ja služim svim građanima Kosova - rekao je Tači.

Predsednik Kosova Hašim Tači je izjavio kako je danas imao čast da prošeta po severu Kosova, da čamcem obiđe jezero Gazivoda-Foto: Telegraf

Zajedno sa Tačijem u poseti Gazivodama i prelazu Brnjak su bili ministar finansija Bedri Hamza, direktor Kosovske obaveštajne agencije Špend Ahmeti i direktor Kosovske policije Rašit Ćalaj.

Zamenik komadanta kosovske policije za sever Besim Hoti odbacio je međutim tvrdnje zvaničnika Srbije o zauzimanju veštačkog jezera i hidrocentrale Gazivode i hapšenjima na tom području, i naveo da su oni tamo zbog "jedne posete", ali nije želeo da podeli više informacija.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Rs

    29. septembar 2018 | 16:20

    Seto tuda zadnji put...

  • Gasa

    29. septembar 2018 | 17:12

    Dosao covjek malo na sjever da proba nas sladoled, popijo kafu i otisao, stace malo ga strah bilo pa pobeo 100. Specijalaca

  • Тодорић

    29. septembar 2018 | 16:59

    Oprasta se,sad i nikad vise...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA