Vulin otkrio do kada će vojska biti u stanju pripravnosti

- Rano jutros, načelnik Generalštaba Vojske Srbije general-potpukovnik Milan Mojsilović i ja smo imali sastanak sa predsednikom Republike i vrhovnim komandantom Vojske Srbije Aleksandrom Vučićem gde smo mu referisali o stepenu postignute borbene gotovosti i izvršenosti naređenja koje nam je dao - naveo je on

  • 45

Ministar odbrane Aleksandar Vulin izjavio je da je predsednik Aleksandar Vučić, sa kojim je jutros imao sastanak, naredio da se postignuti nivo borbene gotovosti očuva do daljnjeg i da će o njegovoj eventualnoj promeni, doneti posebno naređenje.

Srbija bliža uvođenju obaveznog vojnog roka: Načelnik Generalštaba hoće da obučava širi sloj građana za odbranu zemlje

- Rano jutros, načelnik Generalštaba Vojske Srbije general-potpukovnik Milan Mojsilović i ja smo imali sastanak sa predsednikom Republike i vrhovnim komandantom Vojske Srbije Aleksandrom Vučićem gde smo mu referisali o stepenu postignute borbene gotovosti i izvršenosti naređenja koje nam je dao - naveo je Vulin u izjavi.

On je dodao da je predsednik Republike izrazio zadovoljstvo zbog energije, truda, spretnosti i brzine svih pripadnika Vojske Srbije, ali je isto tako izrazio duboku zabrinutost za sve što se dešava na prostoru Kosova i Metohije.

Vulin je istakao i da je predsednik Republike naredio da se postignuti nivo borbene gotovosti očuva do daljnjeg, a o njegovoj eventualnoj promeni, doneće posebno naređenje.

(Telegraf.rs / Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Mara

    30. septembar 2018 | 18:15

    Moramo biti u pripravnosti sve dok albanska strana ne prestane sa svojim ispadima, tortura a i nasiljem, pokazali su svoje pravo lice, lica terorista.

  • slađa

    30. septembar 2018 | 23:14

    Dokle god bude potrebno. Vojska Srbije zna svoje zadatke i dužnosti.

  • sara

    30. septembar 2018 | 18:40

    Moraće da traje još neko vreme.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA