Kupovina državnih funkcija: Ministarka pravde pozvala policiju i tužilaštvo da urade svoj posao

- Nisam upoznata s takvim informacijama, niti kao ministar pravde treba da znam šta rade nadležni organi u sprovođenju isptražnih radnji - rekla je Kuburović

  • 2

Ministarka pravde Srbije Nela Kuburović izjavila je danas da kao ministar pravde nije upoznata sa informacijama koje je u javnosti izneo predsednik Republike i vladajuće Srpske napredne stranke (SNS) Aleksandar Vučić da poseduje dokaze kako je grupa ljudi prikupljala novac, kako bi kupila visoku državnu funkciju.

EU jasna: Želimo veći broj presuda, korupcija je kancer svakog društva

- Nisam upoznata s takvim informacijama, niti kao ministar pravde treba da znam šta rade nadležni organi u sprovođenju isptražnih radnji. Verujem da će sve informacije koje su iznete, biti ispitane od strane nadležnih organa - rekla je Kuburovićeva odgovarajući na novinarsko pitanje nakon otvaranja novog zatvora u Pančevu.

Ona je istakla da policija i tužilaštvo treba da rade svoj posao i da utvrde da li postoji nečija odgovornost u tom slučaju.

(Telegraf.rs / Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Botina

    1. oktobar 2018 | 18:38

    Uf, kako sad prokomentarisati!? I ovaj posao postaje sve komplikovaniji!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA