Dačić pevao "Miljacku" s Halidom Bešlićem!

- Došao sam u Sarajevo i nema bosanske kafe! Nude mi espreso. Pa, nisam znao da se svih ovih vekova ovde pije espreso - kazao srpski premijer u glavnom gradu BiH

  • 2

Srpski premijer Ivica Dačić  je ponovo zapevao svoju omiljenu pesmu "Miljacka", ovog puta na Ilidži, zajedno s Halidom Bešlićem.

On je u sredu uveče, zajedno sa svojim kolegama, ministrima unutrašnjih poslova zemalja regiona, na večeri na Vrelu Bosne, pevao bosanske sevdalinke, a danas je oštro "iskritikovao" Sarajevo, ali ne zbog odnosa dve zemlje, već što ga u tom gradu nisu poslužili pravom bosanskom kafom.

- Došao sam u Sarajevo i - nema bosanske kafe! Nude mi espreso... Pa, nisam znao da se svih ovih vekova ovde pije espreso - šaljivo je primetio Dačić posle susreta sa šefom diplomatije BiH Zlatkom Lagumdžijom.

Dačić je dodao da "nije bolje ni u Beogradu", primetivši da je i to dokaz "koliko sami sebe ne cenimo".

- Prave kafe nema, ali Miljacka je tu - rekao je Dačić.

Srpski premijer je na sastanku s Lagumdžijom istakao da će Srbija u regionu voditi "politiku čistih računa i čistih odnosa" i da smatra da su se "narodi već pomirili", a da bi to trebalo da slede i političari.

- Koliko to godina, decenija i vekova treba da prođe, pa da mi rešimo naše odnose i da se pomirimo? Mislim da su se narodi pomirili, možda političari nisu. Dužnost političara je da prate šta narod misli i Srbija će u regionu voditi politiku čistih računa i odnosa - istakao je Dačić.

Srpski premijer danas završava dvodnevnu posetu Sarajevu, gde je učestvovao na međunarodnoj konferenciji o sajber kriminalu i imao seriju susreta s najvišim zvaničnicima BiH.

(Telegraf.rs / Tanjug / Foto: Nezavisne.com)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Vuk

    13. septembar 2012 | 21:52

    Dokle god nasi Ministri i ostala klika iz vrha pevaju Miljacke i grle se sa polupismenim svetom iz redova muzikanata, necemo se pomaci ni za jotu u nekom boljem zivotu.

  • MILA

    14. septembar 2012 | 12:44

    Dokle ce, cim Dacic zapeva, to biti vest dana? Sto mi, jadnici, bez secera i ulja, ne zapevamo nekad?

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA