MIŠKOVIĆ ODGOVORIO VUČIĆU: Podržavam i ovu Vladu!

- Miroslav Mišković želi da se formira drugačija vlada. Njegova želja je da se vrati deo bivšeg režima - kaže prvi potpredsednik Vlade. U "Delta", međutim, tvrde da pružaju punu podršku Vladi Srbije

  • 5

Prvi potpredsednik Vlade Srbije Aleksandar Vučić rekao je danas da Miroslav Mišković želi da se formira drugačija vlada i da se time vrati deo bivšeg režima.

Vučić je ocenio da je Vlada Srbije mnogo toga promenila, od fiskalne konsolidacije do predloga budžeta, preko borbe protiv korupcije i kriminala, i da će to nastaviti da radi u vremenu koje dolazi.

- "Delreal" je predmet koji se odnosi na Miškovića, nadležni se bave time kao i Lukom Beograd, a svi ti predmeti se već rade, svih 24. Do kraja 100 dana rada Vlade, biće novih rezultata. "Sartid" je blizu kraja, ali i još neki drugi predmeti. Istraživanja javnog mnjenja pokazuju da je procenat onih koji veruju u borbu protiv korupcije još veći - rekao je Vučić.

Na drugoj strani, kompanija Miroslava Miškovića "Delta holding" saopštava da pruža punu podršku Vladi Srbije.

- Srbiji je neophodan nastavak reformi i ekonomskih promena, za šta je preduslov da Vlada deluje u stabilnim političkim uslovima - piše u saopštenju kompanije.

Srbija je oslonac daljeg privrednog razvoja mora da nađe u okviru vlastitog ekonomskog prostora. Ona je danas na novoj ekonomskoj prekretnici, a budući rast BDP, zapošljavanja i investicija, usled svetske ekonomske krize, ne mogu se osloniti na strane investicije kao do sada, dodaju u "Delti", uz napomenu da ova firma, na čelu s Miroslavom Miškovićem, već 22 godine predstavlja jednog od najvećih investitora i pokretača privrede Srbije i regiona.

- "Delta" je posvećena razvoju privatnog sektora, posebno bankarstva, osiguranja, maloprodaje, agrara, komercijalnih i stambenih nekretnina. Naš direktan doprinos razvoju predstavlja, između ostalog, dovođenje svetskih kompanija kao što su Banka Inteza, Đenerali, a odnedavno i Delez grupe na domaće tržište - piše u saopštenju Miškovićeve kompanije.

(D. Z.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • darko

    29. oktobar 2012 | 13:15

    Mišković je veliko zlo naše zemlje, nezasiti tajkun koji ne bira sredstva da još više poveća svoje nelegalno stečeno bogatstvo... Umislio je da je vlasnik cele Srbije pa se zato tako i ponaša. U normalnoj državi bi odavno bio iza rešetaka kao i njegovi bliski saradnici milioneri... Vučiću riba se čisti od glave, razbij tu celu mafiju, spasi Srbiju!!!

  • dzonson1981

    29. oktobar 2012 | 23:31

    VUCICU SVAKA CAST SAMO KIDAJ A OVAJ STO JE STEKAO BOGATSTVO OD NARODNIH PARA I HARA OVOM ZEMLJOM TREBA U APSU NE SAMO ON NEGO MASA NJIH .... ;))) VUCICU NE VOLIM POLITIKU ALI TI SI COVEK ZA SRBIJU !!!!! TAJKUNI U ZATVOR !!!!

  • eso

    31. oktobar 2012 | 18:20

    Svaka ti cast Vucicu samo nemoj da stanes.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA