JEREMIĆ IZ NJUJORKA: Rafovi prazni, u prodavnicama sve razgrabljeno!

Predsedavajući Generalne skupštine UN na Tviteru, uoči dolaska uragana Sendi na Istočnu obalu SAD, okačio fotku s napisom: "Raf u njujorškoj samoposluzi, na Upper East Side, da ne poveruješ - sve razgrabljeno!"

  • 1

Vuku Jeremiću je sve samo ne dosadno u Njujorku. Predsedavajući Generalne skupštine Ujedinjenih nacija poslednjih dana ugostio je Stinga i njegovu lepšu polovinu i pohvalio se time na svom Fejsbuk profilu.

Kasnije je, u svojstvu "predsednika UN", održao uvodni govor na koncertu Stivija Vondera, kada je rekao da ljudi širom sveta čuvenog slepog muzičara ne znaju samo zbog njegove divne muzike, već i kao velikog humanitarca, društvenog aktivistu i filantropa.

Konačno, Jeremić je našao vremena da ode na sajam mačaka, gde se slikao s nekoliko kapitalnih primeraka svog omiljenog kućnog ljubimca.

U najnovijoj epizodi Jeremić izveštava o nadolazećem uraganu Sendi. Da je atmosfera u "Velikoj jabuci" kao pred Apokalipsu, svedoči na svom Tviter nalogu reporterski, u maniru pravog novinara, bivši ministar spoljnih poslova:

"Raf u njujorškoj samoposluzi, na Upper East Side, da ne poveruješ - sve razgrabljeno!"

 

A kako uragan Sendi "urniše" Istočnu obalu SAD možete pogledati OVDE.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • паметњаковић млађи хтц

    29. oktobar 2012 | 13:55

    баш весело, Џеремаја Волф ексклузивни извештач за Србију директно из Њујорка. са њујоршких стритова ахаахааааа

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA