Ilić: Vlada spasila Srbiju od bankrota!

- Zemlja je bila u fazi totalnog kolapsa - rekao je ministar građevinarstva i urbanizma, i dodao da je Vlada Srbije do sada napravila rezultat izvan svih očekivanja

  • 6

Ministar građevinarstva i urbanizma Velimir Ilić izjavio je da je nova Vlada Srbije svojim potezima spasila državu bankrota i poboljšala sliku o zemlji u svetu.

- Zemlja je bila u fazi totalnog kolapsa - rekao je Ilić, i dodao da je Vlada do sada napravila rezultat izvan svih očekivanja, takav da su se "čak i oni koji su bili nepoverljivi, razuverili".

Ilić je rekao da budžetski korisnici nemaju razloga za brigu, jer će sve isplate biti na vreme.

- Situacija u zdravstvu, prosveti, poljoprivredi i energetici je mnogo stabilnija, a nastavlja se i bespoštedna borba protiv korupcije i kriminala - naglasio je on.

Ministar je takođe najavio usvajanje novog seta zakona u oblasti građevinarstva.

- Nacrti su urađeni, ostalo je da dokumenti prođu skupštinsku proceduru - objasnio je Ilić.

Ilić je izrazio zadovoljstvo jedinstvom u Vladi, i dodao da ga najviše raduje dobra saradnja - od predsednika Srbije, preko premijera, do poslednjeg ministra.

(D. Z. / Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • vlada

    11. novembar 2012 | 10:16

    Pa zemlja je bila u fazi totalnog kolapsa zbog tebe i takvih kao sto si ti.Sto si reko ne kraduckate nego kradete bre!!!I ko zna koliko ste zaduzili ovu drzavu i kakve kredite ste sve podigli...Muka mi je vise od svega

  • Mr

    11. novembar 2012 | 10:30

    ti ces nam rec..... ae bezi u cacak

  • pero

    13. novembar 2012 | 15:50

    Izgleda da vecina veljovih kadrova ne zna poso a uz to i kraduckaju, zamislite kad je jedan od "vrhunskih predsednika opštine Mionica" oštetio državu za milione a on ga unapredjuje, e državo moja.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA