OBEZBEĐENJE NA GOTOVS: Vučića u stopu prate telohranitelji s prstom na obaraču!

Prvi potpredsednik Vlade nalazi se pod budnim okom pripadnika obezbeđenja koje je spremno su da reaguje u svakom trenutku

  • 7

OPREZ! Prvog potpredsednika Vlade Srbije Aleksandra Vučića, posle "afere prisluškivanje", u korak prati budno obezbeđenje sa rukom na oružiju, spremno da reaguje!

Vučiću je posle "srpskog Votergejta" pojačano obezbeđenje, a da je ono zaista ozbiljno i budno govori i slika na kojoj se jasno vidi kako telohranitelji sve vreme drže ruku na oružju i prst na obaraču, spremni da u svakom sekundu munjevito reaguju.

Dokaz za to je i današnja fotografija, snimljena u vojnom naselju u Vojvode Stepe, gde je ministar odbrane obilazio stanove za pripadnike Vojske.

(D. Z. / foto: Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Dejan

    14. novembar 2012 | 16:44

    A ko ce njega da ubije ?! U ovoj zemlji ubijaju reformatore , one koji bi da podignu Srbiju na visi nivo . Djindjica na primer vije obezbedjenje nije ni znalo da ima ulaz u vladu kolima , nego ga izveli na streljanje. Ovog niko ne uzima 0zbiljno, stalno prica o aferama i kako ce da iznese sve na videlo ,dize sebi praznim pricama rejting i pravi reklamu, a sta je uradio do sad, a evo istice i peti mesec vlade !Dvorska luda koja nikome ne smeta , samo laprda!

  • ivan

    13. novembar 2012 | 16:10

    ovo su neki manekeni, nemaju veze sa obezbedjenjem. kakvu intelektualnu facu imaju, deluje da bi im i kornjaca u cetiri zida promakla :)

  • kurta

    13. novembar 2012 | 22:52

    Pa ovo je zabranjeno! Ovaj momak mora odmah da popije suspenziju! Koja ruka na orozu,ne cuva se tako...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA