JEREMIĆ: Naneću im štetu u UN, neće znati šta ih je snašlo!

- Jesmo li i organe sami sebi vadili?! Sve sto sam oduvek mislio o 'haškoj pravdi' nakon današnjeg dana nema više razloga da se formuliše politički korektnim jezikom - napisao na Tviteru predsednik Generalne skupštine UN

  • 37

Predsednik Generalne skupštine UN Vuk Jeremić na svom Tviter profilu, povodom oslobađajuće presude hrvatskim generalima Anti Gotovini i Mladenu Markaču, napisao je da nema više razloga da se o "haškoj nepravdi" priča politički korektnim jezikom.

"Sve sto sam oduvek mislio o 'haškoj pravdi' nakon današnjeg dana nema više razloga da se formuliše politički korektnim jezikom", napisao je Jeremić na svom Tviter nalogu.

Onda je nastavio, rekavši da se boji da će na kraju biti utvrđeno da su Srbi sami sebi vadili organe i prodavali ih.

- Neka prst na čelo stave oni koji su pristali da Euleks istražuje trgovinu organima na Kosovu. Zaključiće gospoda da smo ih sami sebi vadili - "tvitnuo" je Jeremić.

Jeremić ovde nije stao, već je u prepisci sa svojim sledbenicima, koji su od njega tražili ostavku zbog ovakvih reči, poslao nekoliko zanimljivih poruka:

- Neću podneti ostavku, već ću ovim međunarodnim kriminalcima naneti štetu koju nisu očekivali da će im se desiti!

Na konstataciju jednog od onih s kojima je polemisao "Držim te za reč", Jeremić je napisao:

- Drži me, druže. Učiniću to, tako mi svega. Neće znati sta ih je snašlo!

Konačno, Jeremić je "spustio loptu" poručivši:

- A sada treba biti pametan i potisnuti gorčinu. I zato više neću reći nijednu reč, jer ih pažljivo prate. Neću da im dam priliku da se spreme.

(D. Zlojutro)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Dalibor

    16. novembar 2012 | 18:42

    Dobro je, ovo ce ujediniti Srbe. Ako se pogleda videce se da 100% Srba ima isto misljenje I da smo konacno ujedinjeni. Jeste da je ovo nepravda ali ce na duze staze naneti vecu stetu Hrbatima nego nama. Ustvari nama nece naneti nikakvu stetu jer je vec naneta 1995te.

  • duka

    16. novembar 2012 | 19:38

    Ovo je istorijski momenat SRBI SE UJEDINILI POSLE 1000 GODINA !!! DAJ BOZE DA OVAKO I NASTAVIMO BAR JOS KOJI DAN!!!

  • joe

    16. novembar 2012 | 22:06

    Apsolutno se slazem sa svim komentatorima koji porucuju da je veca korist od ove uzasne presude nego stete. Stetu smo naucili da trpimo poslednjih 25 godina. Ali smo do sada bili kao nacija podeljeni, jedni zadojeni nacionalizmom, drugi slepo trpeci samare neprijatelja. Sada trezvene glave i ujedinjeni nad cinjenicom da imamo samo jedni druge, mozemo samopozrtvovanjem i brigom za svoje ljude spasti sopstvenu naciju. Novac vise ne igra ulogu, jer ga i nemamo. Samo da se Vlada posveti tome da zlotvore svoga naroda, tj. tajkune kako ih odmiloste zovu, stave iza resetaka. Tolliko.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA