SNS šokirana napadom na Vučića i Nikolića

- Namera Dragana Đilasa, Sonje Biserko i ostalih nevladinih dušebrižnika sasvim je jasna, a ogleda se u odlučnom napadu na borbu protiv korupcije koju je beskompromisno poveo Aleksandar Vučić - kažu naprednjaci

  • 3

Srpska napredna stranka saopštila je danas da je "šokirana" što je Dan ljudskih prava najbrutalnije zloupotrebljen za napad na predsednika SNS i prvog potpredsednika Vlade Aleksandra Vučića i predsednika Srbije Tomislava Nikolića.

Na skupu u Kući ljudskih prava predstavljen je izveštaj o radu vlade u toj oblasti u kom se, između ostalog, navodi da predsednik Srbije i članovi njegovog kabineta moraju da prestanu sa korišćenjem govora mržnje i kvalifikacijama na račun čitavih nacionalnih zajednica kao i da potpredsednik Vlade ili ministri nemaju ovlašćenja da se mešaju u krivični postupak niti smeju da poseduju podatke iz istrage.

Na skupu je govorio gradonačelnik Beograda Dragan Đilas, jer je otvaranje Kuće ljudskih prava pomogla gradska vlast.

- Namera Dragana Đilasa, Sonje Biserko i ostalih nevladinih dušebrižnika sasvim je jasna, a ogleda se u odlučnom napadu na borbu protiv korupcije koju je beskompromisno poveo Aleksandar Vučić - ocenjeno je u saopštenju SNS.

SNS navodi da je sramotno i groteskno što Dragan Đilas prisustvuje otvaranju biblioteke u Kući ljudskih prava, "čovek koji je pogazio sve pravne norme da bi se dočepao milionskog bogatstva i zavukao ruku u džep svim građanima Srbije".

- Ovaj neprirodni savez Dragana Đilasa i navodnih boraca za ljudska prava ima za jedini cilj da ospori pokrenutu borbu protiv korupcije, koja očigledno, žulja' one koji su se okoristili svojim privilegovanim položajem - ističu naprednjaci.

(I. M. / Beta)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Biljana

    10. decembar 2012 | 19:58

    Ma nije moguće, SNS šokirana! A šta oni rade već nedeljama?! Nikada nisam bila član ni jedne partije, ali ova hajka na Đilasa već mi se smučila. Da bi nekoga kritikovao treba da imaš i konkretne rezultate za sobom. A oni ih definitivno nemaju.

  • loli78

    10. decembar 2012 | 17:15

    kakvi ljigavci

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA