VUČIĆ: Nismo mogli više da podnesemo toliku pljačku!

- Srbija ima snage da se bori protiv kriminala i korpucije i ono što mnogi nisu verovali - nema politički zaštićenih - poručio je prvi potpredsednik Vlade

  • 1

Potpredsednik Vlade Srbije Aleksandar Vučić poručio je da je odlučan u tome da "ide do kraja" u rasvetljavanju kriminalnih dela najbogatijeg tajkuna u Srbiji Miroslava Miškovića i da ga u tome neće sprečiti nikakve pretnje.

On je naglasio da se pokazalo da Srbija ima snage da se bori protiv kriminala i korpucije i ono što mnogi nisu verovali - da nema politički zaštićenih.

- Srbija jednostavno više nije mogla da podnese toliki stepen uzimanja narodne imovine -  rekao je Vučić za sarajevski "Dnevni avaz".

On je istakao da je ključno za Vladu Srbije to što se pokazalo da svi građani moraju da budu jednaki pred zakonom i da na isti način odgovaraju pred zakonom.

Kada je reč o situaciji u BiH, Vučić kaže da je ono što je zajedničko, pre svega Srbiji i BiH, veliki broj privatizacija sprovedenih na kriminalan način.

On je napomenuo da je veoma važno da vlasti Srbije i BiH imaju češće razgovore i komunikaciju i da na pragmatičan način rešavaju zajedničke probleme.

(I. M. / Dnevni avaz)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA