VUK I PRASE NA RAŽNJU: Jeremić slavio u Vašingtonu, tviteraši ga prozivali!

Biljana Srbljanović: Jeremić postovao sliku zaklane životinje iskolačenih očiju nabijenu na ražanj. Sediš na Menhetnu i od tuđih para kolješ prasiće, pa ih slikaš za tw

  • 10

Predsednik Generalne skupštine Ujedinjenih nacija Vuk Jeremić odbrojavao je trenutke do prestanka posta, a ni činjenica da je daleko od kuće nije ga sprečila da se raduje prazniku, ali i mrsu. Jeremić je preko Tvitera mnogima čestitao praznike i napisao kako se nalazi kod prijatelja u Vašingtonu, a sa prijateljima je podelio i fotografiju koja je izazvala prilično mnogo polemike na ovoj društvenoj mreži - prase na ražnju.

Naime, Vuk se opskrbio i mesom, i to celim prasetom, čiju sliku je javno podelio preko društvene mreže uz natpis:

Među najglasnijim kritičarima bila je Biljana Srbljanović:

- Miško u zatvoru leči svetsku krizu to i malo dete zna, a Vuk Jeremić je u međuvremenu postovao sliku zaklane životinje iskolačenih očiju nabijenu na ražanj. E, to je vreme došlo. To nije radio ni onaj Igić ni najprimitivnija Milosevićeva ekipa nije.  Sediš na Menhetnu i od tuđih para kolješ prasiće, pa ih slikaš za Tviter.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Чица

    7. januar 2013 | 10:46

    А нашла да паламуди ''бивша'' наркоманка о поштењу и моралу. А тај исти Вук треба да представља Србију и Српске обичаје где год да је! Не видим шта је лоше овим урадио. Да је ставио ову слику без икакве назнаке на наш највећи празник па и да му се суди. Овако не видим чему је нашла да поштенише и моралише жена која своје фрустрације лечи дрогом.

  • dodje maca na vratanca

    7. januar 2013 | 10:39

    A,Vi Srbljanovicka nikada niste jeli divjac i prasetinu???Ma pusti to moralisanje i ostavi coveka koji je u zatvoru na miru jer nije posteno ga prozivati kada nema uslova da ti odgovori.A da kako Ti je diler Sone,jeli mu jos robica dobra???

  • HRISTOS SE RODI

    7. januar 2013 | 11:56

    Vuce Srbine Hristos se Rodi

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA