Pavićević nije prijavio stan od 53 kvadrata!

Šef pregovaračkog tima u tehničkom dijalogu sa Prištinom sakrio je od Agencije za borbu protiv korupcije da je prošle godine postao vlasnik novog stana u Beogradu, koji je pazario po subvencionisanoj ceni

  • 1

Šef pregovaračkog tima u tehničkom dijalogu sa Prištinom Dejan Pavićević sakrio je od Agencije za borbu protiv korupcije da je prošle godine postao vlasnik novog stana u Beogradu, koji je pazario po subvencionisanoj ceni.

Pavićević je u avgustu prošle godine nekretninu od 53 kvadratna metra u novobeogradskom naselju Dr Ivan Ribar kupio od Gradske uprave za samo 60.155 evra, pošto je reč o neprofitabilnim stanovima, čiju je izgradnju finansirao Grad Beograd.

Posebno je zanimljivo to što će stan otplaćivati 20 godina, uz simboličnu kamatu od 0,5 odsto, dok mu mesečna rata iznosi 195 evra. Međutim, ni takvi izuzetno povoljni uslovi za otplatu nekretnine nisu bili dovoljan razlog da Vladin pregovarač prijavi promenu imovinskog stanja u svom imovinskom izveštaju, a zakonski rok je istekao još 14. oktobra prošle godine.

Pavićević je sredinom septembra razrešen funkcije predsednika UO u JP "Mreža- Most" Beograd i bio je dužan da u roku od mesec dana Agenciji dostavi novu imovinsku kartu, ali on to nije učinio.

Pavićević nije odgovarao na pozive novinara kako bi objasnio zašto nije prijavio promenu imovinskog stanja.

(I. M. / Izvor: Pištaljka)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA