Živković predstavio Novu stranku na društvenim mrežama

- Srbija će u vremenu koje dolazi, u novom vremenu sa Novom strankom, biti u harmoniji sa civilizovanim, bogatim i uspešnim svetom. Rečju, mi postajemo Srbija koju će poštovati - kaže se na Fejsbuk stranici ove političke organizacije

  • 5

Bivši premijer Srbije Zoran Živković predstavio je na društvenim mrežama Fejsbuk i Tviter svoju političku partiju.

- Naš cilj je da Srbija bude cenjena i poštovana zbog novog sistema koji ćemo uspostaviti, zbog autentičnih civilizacijskih vrednosti koje ćemo usvojiti, zbog novog odnosa prema sebi samima i sredini koju ćemo izgraditi. Srbija sa nama neće više nikada biti predmet agresije, mržnje i podsmeha u svetu. Srbija će u vremenu koje dolazi, u novom vremenu sa Novom strankom, biti u harmoniji sa civilizovanim, bogatim i uspešnim svetom i svojim sveukupnim doprinosom davati ton koji će daleko i dugo odzvanjati evropskim prostorima. Rečju, mi postajemo Srbija koju će poštovati - kaže se, između ostalog, na Fejsbuk stranici ove političke organizacije.

Na Tviter profilu ove partije građani Srbije se pozivaju da učine sledeće:

Dajte podršku osnivanju nove stranke, koja će zajedno sa vama Srbiju učiniti modernom evropskom državom - piše na Tviter nalogu ove partije.

Podsetimo, nekadašnji premijer Srbije i bivši funkcioner Demokratske stranke Zoran Živković izjavio je da će partija biti okrenuta proevropski opredeljenim biračima i onima koji su razočarani učinkom ostalih partija na političkoj sceni.

Živković je ocenio i da će Nova stranka najverovatnije imati svega nekoliko meseci da se pripremi za izbornu trku, ali da će biti spremna do septembra, kada očekuje vanredne parlamentarne izbore. On je kazao da prevremene izbore najavlju sami predstavnici aktuelne vlasti, koji, kako je ocenio, borbu protiv korupcije koriste za izbornu kampanju.

(I. M.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA