JEREMIĆ: Biću gradonačelnik Beograda ako me isključe iz DS-a!

Predsednik Generalne skupštine UN poručio je lideru DS-a Draganu Đilasu da će se kandidovati za gradonačelnika Beograda, ukoliko bude izbačen iz stranke

  • 9

Predsednik Generalne skupštine UN Vuk Jeremić poručio je lideru DS-a Draganu Đilasu da će se kandidovati za gradonačelnika Beograda ukoliko ga isključe iz stranke.

Izvor blizak vrhu DS-u i Jeremiću kaže da se "predsednik sveta" razbesneo kada je do njega stigla vest da je Izvršni odbor DS-a pokrenuo inicijativu za njegovo isključenje.

- Zvao me je i rekao da poručim Đilasu da mu ne pada na pamet da vrati poslanički mandat i da će ako ga isključe iz stranke biti novi gradonačelnik Beograda - kaže izvor.

Lider demokrata nije želeo da komentariše ova saznanja, kao ni Jeremić, koji nije odgovarao na pozive.

- Stranački organi kao i javnost biće blagovremeno obavešteni šta Jeremić misli o aktuelnim dešavanjima u DS-u - poručuju u kabinetu predsednika GS UN.

(Telegraf.rs / Izvor: Informer)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Velko

    26. januar 2013 | 00:31

    Ima moj glas. Bez obzira da li će biti na listi SNS ili DSS!

  • Milan

    26. januar 2013 | 07:40

    Care...

  • pedja

    26. januar 2013 | 02:21

    Bravo Vuce! Udji u SNS i smakni Djitlera iz Beograda! A Djitler i ne konta zasto ga tako zovu za zali se po RTS-u. A govori na GO stranke mu kao Hitletovi - "Jedna stranka, jedna politika, jedan vodja!" Djilas je izgubio kompas. Kraj DS-a. SPS bude sigurno imala vise glasova od DS-a na izborima. Eto - dotle je doslo. SPS sada vodi Ceda/Vuk "Preokret" politiku. SPS ce da pokupi mnoge glasace desnog krila DS.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA