PALMA: Kenetova kuća veoma lepo izgleda

- Ne bi se trebalo baviti samo Kenetom, jer je celo selo dobilo novac - kaže lider JS, komentarišući procenu vrednosti kuće Radosava Savatijevića u Vreocima, koja je procenjena na 3,4 miliona evra

  • 6

Dragan Marković Palma kaže da je na proceniteljima da kažu koliko šta vredi ako neko smatra da je kuća Radosava Savatijevića Keneta u Vreocima precenjena.

Predsednik Jedinstvene Srbije dodaje da nije na njemu da se bavi time koliko šta vredi i da uvek može da se angažuje neko novi. Marković tvrdi da je celo selo Vreoci dobilo novac za eksproprijaciju zemlje i pozvao novinare da sačekaju da se završi ispitivanje u vezi s tim da li je bilo propusta i zloupotreba u tom slučaju.

- Celo selo je dobilo neki novac, nemojte da se bavite samo Kenetom. Znate li koliko je ljudi dobilo novac? Ajde da se ispitivanje završi do kraja i da onda komentarišemo da li je to tako ili ne - rekao je Marković u parlamentu, i naveo da je država angažovala procenitelja.

- Ne bavim se toliko da li nešto vredi toliko ili ne. Time se bave procenitelji. Koliko je meni poznato, ta kuća veoma lepo izgleda - kazao je Marković.

On je naveo i da je procenu vrednosti kuće Savatijevića video u novinama, ali i izjavu bivšeg direktora "Kolubare" Nebojše Ćerana da je samo izvešavao odluku Vlade.

- Za to postoji odluka Vlade Srbije - dodao je Marković.

Kuća Radosava Savatijevića Keneta u Vreocima procenjena je na 3,4 miliona evra, a njemu je isplaćeno oko 1,2 miliona evra. Međutim, nova vlast tvrdi da se njegova kuća nalazi van prve zone, koja je predviđena za proširenje rudnika Kolubare.

(M. B. / Beta / Foto: Nemanja Jovanović)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • drNefer

    30. januar 2013 | 16:57

    Nagradno pitanje za Palmu.Ako si član upravnog odbora EPS-a i napraviš kuću u Vreocima od 500 hiljada evra zarađenih na 24 časovnom radu mašina u Kolubari a dobiješ u eksproprjaciji 3.4 miliona evra za tu kuću kako se onda zoveš.

  • Sada

    30. januar 2013 | 22:41

    Polako docices i ti na red,ali ti ces bas da puknes.

  • X

    30. januar 2013 | 21:00

    Ovaj Palma ima đon, a ne obraz. Kada će tebe da ispitaju šta si radio sve u Kolubara i to još od vremena dok si sa Arkanom šurovao u Kolubari.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA