VUČIĆ: Ne zaklinjemo se da izbora nikad neće biti

Nakon sednice Predsedništva SNS-a poručeno je da su državni interesi iznad stranačkih, te da u ovom trenutku nema potrebe za vanrednim izborima "iako bi sada oni SNS-u najviše odgovarali"

  • 3

Nakon sednice Predsedništva SNS, na kojoj je, kako je najavljeno, raspravljano o vanrednim izborima i najnovijim događajima na političkoj sceni, istaknuto je da su državni interesi iznad partijskih.

Lider naprednjaka Aleksandar Vučić rekao da bi SNS-u u ovom trenutku izbori najviše odgovarali, ali su joj pre svega važniji interesi Srbije i naroda. Iako je poručio da u ovom trenutku nema potrebe za vanrednim parlamentarnim izborima, to je istakao "ne zaklinjući se da ih nikada neće biti, jer to ne zavisi samo od nas".

- U ovom trenutku važniji su nam interesi države i naroda, nezaklinjući se da ih nikada neće biti jer to ne zavisi samo od nas već od celokupne atmosfere, pre svega od onoga što se u društvu dešava. Za nas je najvažnije da nastavimo rad na izvlačenju Srbije iz krize, na dobijanju datuma pregovora, privlačenju investicija - rekao je Vučić.

On je dodao da je Predsedništvo SNS-a donelo danas tri zaključka, među kojima je i da će nadležni organi u skladu sa zakonom preduzeti sve mere na rasvetljavanju krivičnih dela u korupciji, bez obzira o kome se radi, jer kako je naglasio, nema zaštićenih.

- SNS neće odustati od principa da nema zaštićenih bez obzira na funkciju koju neko obavlja i da li se preziva Vučić ili Nikolić - naveo je Vučić.

Kao treći zaključak Vučić je naveo da je još jednom poduvčeno da građani teško žive, da je neophodno da se privuče mnogo više investicija, ali i da je aktuelna vlada imala mnogo više uspeha u prethodnih šest meseci od svih prethodnih vlada.

(Telegraf.rs / Tanjug / Foto: Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Sava M.

    4. februar 2013 | 12:11

    Vrh SNS-a ne odlucuje o tako krupnim pitanjima.

  • savic

    4. februar 2013 | 17:18

    svi ste vi isti samo hapsenja a niko osudjen, svi ste vi dobijali kofercice od takozvanih uspesnih ljudi ,sramote !

  • Ralexic

    4. februar 2013 | 18:06

    ZA TRECI ZAKLJUCAK TESKO BIH SE SLOZIO JER JE SVE SKUPLJE I JOS NAJAVLJUJETE NOVA POSKUPLJENJA.SVE STO STE OBECALI SVE STE SLAGALI.JEDUNO STO HAPSITE ALI STE VISE KRIVIH I OSUDJENIH PUSTILI.OVQ BORBA PRITIV KORUPCIJE ZA SAD JE PROTIV DS -a A SPS,G 17 ,NS I DSS SU POSTEDJENI.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA