Dačić: Moguća je rekonstrukcija Vlade

Premijer očekuje da sve stranke koje čine vladajuću koaliciju naprave analizu rada svojih ministara da bi se potom, ukoliko bude neophodno, izvšile promene u određenim resorima

  • 2

Premijer Srbije Ivica Dačić kaže da je spreman na razgovore o rekonstrukciji Vlade, ali dodaje da je u načelu zadovoljan radom vladajuće koalicije.

- Rekonstrukcija je apsolutno moguća - rekao je Dačić novinarima na kraju trodnevne posete Briselu, i dodao da je spreman da razgovara o tome.

On je naglasio da očekuje da sve stranke koje čine vladajuću koaliciju naprave analizu rada svojih ministara da bi se potom, ukoliko bude neophodno, izvšile promene u određenim resorima.

- Mislim da je Vlada u celini dobro radila, ali uvek može bolje - rekao je premijer odgovarajući na pitanje koliko je on lično zadovoljan radom ministara iz svoje stranke, dodajući da treba preduprediti krizu umesto da se stalno bavimo njihovim rešavanjem.

Dačić je ukazao da je najveći problem sadašnje vlasti to što građani mnogo od nje očekuju, što nije bio slučaj neposredno nakon izbora.

- Sada je lestvica podignuta i mi moramo da odgovorimo na izazove - rekao je on.

(D. Z. / Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Alen

    5. mart 2013 | 16:39

    Pa zasto bre kad odlicno radite i kad su rezultati ovako fantasticni? Idioti...

  • русија

    5. mart 2013 | 17:14

    мука ми је кад видим ову карикатуру од човека.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA