PAJTIĆ: Poređenje Vučića sa Đinđićem uvredljivo!

Zamenik predsednika DS rekao je da jedan deo intelektualne elite poredi Vučića sa Đinđićem, što, međutim, nije zasnovano na ozbiljnom promišljanju, već na nekim pragmatičnim razlozima

  • 8

Zamenik predsednika DS Bojan Pajtić izjavio je da je poređenje predsednika SNS Aleksandra Vučića sa ubijenim premijerom i liderom DS Zoranom Đinđićem "pre svega uvreda za Đinđića".

Pajtić je za današnji novosadski Dnevnik rekao da jedan deo intelektualne elite poredi Vučića sa Đinđićem, što, međutim, nije zasnovano na ozbiljnom promišljanju, već na nekim pragmatičnim razlozima.

- Ako zaista misle da se može staviti znak jednakosti između Đinđića i Vučića, onda se intelekt te i takve intelektualne elite samo može staviti pod znak pitanja - poručio je Pajtić.

On je ocenio da je sadašnja situacija u Srbiji "prirodna posledica činjenice da je izostala lustracija".

- Mi danas imamo Vladu sastavljenu od ljudi koji su devedesetih godina bili visoko pozicionirani u političkim strukturama, koje su dugoročno, za više decenija, unazadili Srbiju. A izostanak ilustracije je posledica činjenice da je Zoran, u želji da naše društvo temeljno izmeni, bio tragično usamljen - kazao je Pajtić.

(Telegraf.rs / Beta)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • vladimir1

    10. mart 2013 | 17:32

    Ako je neko kriv sto Djindjic nije ziv, to ste vi koji ste bili pored njega u politici i necete se "oprati" vredjanjem politickih protivnika... Sto se tice poredjenja Vucica sa Djindjicem, naravno da je uvredljivo, ali za Vucica...

  • Niki

    10. mart 2013 | 19:18

    Slazem se da je uvredljivo, al Za Vucica, jer Vucic barem niije propagirao da se Srbija bombarduje.

  • djole

    10. mart 2013 | 19:13

    Devedesetih godina... A zadnjih deset-ak godina ste vi unazadali Srbiju za jos toliko Pajticu...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA