Vučević: Pajtiću, zašto me se plašiš? Prihvati TV duel!

- Veliki gospodine Pajtiću, ja nisam, verovali ili ne, poštovalac Vašeg lika i dela, a ipak sam se drznuo da živim u Novom Sadu, i to Vam i danas ponavljam i još jednom Vas uveravam da Vi mene ne treba da se plašite - rekao je gradonačelnik Novog Sada

  • 1

Gradonačelnik Novog Sada Miloš Vučević ponovo je u otvorenom pismu pozvao vojvođanskog premijera Bojana Pajtića na televizijski duel, na bilo kojoj televiziji sa nacionalnom frekvencijom.

Poziv lidera novosadskih naprednjaka i prvog čoveka Novog Sada prenosimo u celosti:

"Poštovani gospodine Pajtiću.

Danas je treći dan kako Vas pozivam na TV duel, a Vi mi posle jučerašnjeg poziva ništa ne odgovoriste. Umesto što ćutite, bolje bi Vam bilo da prihvatite poziv jer građani Vojvodine, čiji ste Vi neprikosnoveni lider bili u predhodnih 13 godina, imaju pravo da saznaju istinu, a složićete se, mi smo tu baš zbog tih građana i naša je obaveza da im objasnimo sve naše postupke.

Takva ljudska i moralna veličina, kao što ste Vi, veliki gospodine Pajtiću, ne bi trebalo da se plaši mene, koji sam samo jedan običan mali čovek kome je stalo do Vojvodine i njenih građana. Nije mi jasno zbog čega se Vi, veliki gospodine Pajtiću, plašite jednog običnog javnog sučeljavanja stavova kada iza Vas, kako u poslednje vreme nebrojeno puta rekoste, stoji dva miliona građana Vojvodine. Upravo u ime interesa tih građana treba odmah da prihvatite moj poziv kako bi sva ta dva miliona građana Vojvodine, ali i svi građani Srbije, saznali pravu istinu. Valjda se ne ljutite što sam pomenuo i sve građane Srbije, jer ih Vi, iz meni nepoznatog razloga, gotovo nikada ne pominjete.

Naravno, još jednom Vam ponavljam, i ponavljaću Vam i ubududuće, sve dok ne prihvatite moj poziv, da treba samo da me obavestite o vremenu i mestu TV duela, a Vama prepuštam da sami izaberete medij i emisiju, možete čak da izaberete i druge goste. Po želji Vam da li će ti gosti biti političari ili tzv. nezavisni analitičari ili neki drugi osvedočeni poštovaoci Vašeg lika i dela. Možete i sve zajedno da ih dovedete u emisiju, samo što pre prihvatite moj poziv, jer što pre dođe do našeg susreta pred očima javnosti, tim pre će tenzije splasnuti.

Veliki gospodine Pajtiću, ja nisam, verovali ili ne, poštovalac Vašeg lika i dela, a ipak sam se drznuo da živim u Novom Sadu, i to Vam i danas ponavljam i još jednom Vas uveravam da Vi mene ne treba da se plašite.

Nadam se da ću ovoga puta dobiti Vaš odgovor i sa nestrpljenjem ga očekujem!"

(D. Z.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA