VUČIĆ: Sin hoće da mi se ubije zbog pretnji na Fejsbuku! (VIDEO)

- Nemam reč kojom bih to opisao. I za to sam ja kriv? Zbog čega? Zbog toga što sam se borio za Srbe na Kosovu i Metohiji? - rekao je prvi potpredsednik Vlade Srbije

  • 27

Prvi potpredsednik Vlade Srbije Aleksandar Vučić izjavio je juče da njegov petnaestogodišnji sin plače i priča kako će da se ubije zbog pretnji koje dobija na Fejsbuku.

- Nemam reč kojom bih to opisao. I za to sam ja kriv? Zbog čega? Zbog toga što sam se borio za Srbe na Kosovu i Metohiji? - rekao je Vučić okupljenim novinarima.

Vučić je juče ispred Urgentnog centra, gde je posetio člana Srpske napredne stranke Nenada Mitrovića, koga su u Jabuci kod Pančeva povredili simpatizeri Srpske radikalne stranke, poručio da sa "banditima nema dogovora".

Podsetimo, premijeru Srbije Ivici Dačiću i Aleksandru Vučiću su prethodnih dana stigle poruke u kojima im se preti smrću zbog sporazuma sa Prištinom koji je postignut u Briselu.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Pametnica

    22. april 2013 | 11:40

    Nezahvalnici su to Vucicu, trebao si da potpises nezavisnost, pa onda nek se zale Taciju...

  • John

    22. april 2013 | 11:53

    Napijes se posteno sa drustvom u Beogradu il centralnoj srbiji u nekoj kafani pojacas muziku cetnicke pesme ispevas se odbranis kosovo i odes spavat.

  • Sandzo

    22. april 2013 | 11:49

    Sve ce to narod pozlatiti...drzi se ti Beogradskog pasaluka i uzivaj.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA