TVITER RAT: Šapić i Jeremić nastavili svoj obračun na društvenim mrežama!

Potpredsednik DS i predsedavajući GS UN su nakon političkog okršaja u "Utisku nedelje" nastavili "rat" na društvenoj mreži Tviter, kada je Šapić optužio Jeremića da nije održao obećanje

  • 12

Predsednik Generalne skupštine UN Vuk Jeremić i potpredsednik Demokratske stranke Aleksandar Šapić nastavili su svoj politički okršaj na društvenoj mreži Tviter, u kojoj je funkcioner demokrata optužio Jeremića da ne drži reč jer posle odluke suda nije vratio svoj poslanički mandat stranci.

- Kad najpopularniji političari u zemlji javno slažu, ne održe reč i bude "pojeo vuk magarca", čemu dalja priča - započeo je raspravu Šapić.

Predsedavajući Generalnom skupštinom UN nije ostao dužan i odgovorio je da je obećao da će vratiti mandat samo u slučaju kada sud presudi u korist lidera DS.

 

- Znam da vaš doktorat nije iz oblasti prava, ali podsećam vas da sam obećao da ću vratiti mandat ako sud presudi u Đilasovu korist - napisao je na svom Tviteru Jeremić, i dodao:

 

- Što nije isto što i kada se sud proglasi nenadležnim. Obmanjivanje javnosti nije moja specijalnost, već vašeg gazde.

(D. Z.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Dule

    25. april 2013 | 05:01

    Ja sam za DS. Ali gde ovaj Sapic..pa decko dobar vaterpolista i to je sve. Samo nas blamira. Iskompleksiran i da ne pricam ostalo.

  • Raspucin

    25. april 2013 | 07:15

    Doktor, a napisao ,,pojo"?! E, Gangulaaaa...

  • xxxxx

    25. april 2013 | 07:28

    Šapića kao sportistu, vaterpolistu bas gotivim, legenda je sto se toga tice i svaka mu čast ali u politiku nije trebao da zalazi, previse je on pošten, naivan i glup da bi mogao da se bavi politikom, pravi od sebe budalu i kalja ime koje nesto znaci i koje se postuje, bolje da se povuce u uhvati se sporta, neka trenira klince imace postovanje svih

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA