LAŽNI BONO VOKS: Pričali smo srpski, ne znam kako Vuk nije provalio!

S Vukom sam pričao o svom ocu, koji je bio na Golom otoku, i o Kosovu. Neverovatno mi je da nije provalio da nisam pevač U2, izjavio Pavel Sfera

  • 9

Vuk Jeremić, predsednik Generalne skupštine Ujedinjenih nacija, pre nego što je pokušao da obmane javnost fotografijom s Pavelom Sferom - za koga je prvobitno tvrdio da je Bono Voks, frontmen irske grupe U2 - proveo je više od jednog sata pričajući s njim, i to na srpskom jeziku, piše Kurir.

- Moji roditelji su Rumuni, a ja sam rođen u mestu Lokve kod Alibunara. Volim da pričam na srpskom i koristim svaku priliku za to - objasnio je za Kurir Pavel i dodao da je jedna od tih prilika bila kada se u njujorškom klubu sreo s Jeremićem.

- Iako je bilo bučno, razgovarali smo o svemu, o mom ocu, koji je bio na Golom otoku, o Kosovu i napretku Srbije. Ne znam šta je on mislio, ali ja se nijednog momenta nisam predstavio kao Bono - izjavio je poznati imitator irskog pevačakoji se zalagao za nezavisnost Kosova, a ratne 1994. dao podršku Bošnjacima, pa je dobio i bosanski pasoš od Alije Izetbegovića.

(Telegraf.rs / Izvor: Kurir)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Sandzo

    28. april 2013 | 06:32

    Posto su srbi skloni verovanju u cuda i mitove (najbolji primer Kosovska bitka i poraz koji su proglasili pobedom) ne sumljam da ce posle izvesnog vremena Jerimic nas ubedjivati da je ipak u pitanju bio pravi Bono.

  • Republika

    28. april 2013 | 09:04

    Glup ko k#rac ovaj vuk govorio srpski i moslio da je bono paaaaaa

  • pera kojot

    28. april 2013 | 10:39

    @sandzo Sta bi ti tvoj pravoslavni deda rekao na tvoje misljenje sandzo?

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA