DIMITROVGRAD: Isti čovek predsednik DS i SNS!

Nekadašnji predsednik opštine Dimitrovgrad Vladica Dimitrov postavljen za poverenika odbora SNS, a pečat lokalnog obora DS i dalje je kod njega. Dimitrov nekada bio i u DSS

  • 4

Centrala SNS u četvrtak uveče je raspustila dimitrovgradski odbor, a za novog poverenika postavila bivšeg predsednika Opštine Vladicu Dimitrova, koji je i dalje v. d. predsednik Opštinskog odbora DS-a.

Novi poverenik kaže za Južne vesti da je učlanjenjem u SNS završio sa Demokratskom strankom, a da su ostale samo neke od "formalnosti" poput predaje pečata lokalnog odbora DS-a koje će u toku dana završiti, a da je poziv SNS-a prihvatio odmah jer se ta stranka "zalaže sa iste ideje za koje se i on bori".

- DS sam praktično napustio još pre 2 meseca. SNS je u Dimitrovgradu kadrovski slaba, a ta stranka bori se za bolji život građana sa ciljevima kojima i sam težim – kaže Dimitrov.

Sastanku dimitrovgradskih naprednjaka koji je održan sinoć prisustvovao je i predsednik Izvršnog odbora SNS-a Radomir Nikolić koji kaže da je odbor raspušten zbog loših rezultata na majskim izborima, kao i da očekuje da će Dimitrov, kao novi poverenik, raditi na jačanju SNS-a u Dimitrovgradu.

Ipak, Dimitrov je na jučerašnjoj sednici Skupštine opštine Dimitrovgrada, održanoj nekoliko sati ranije, zastupao stavove DS kao v.d. predsednika Opštinskog Odbora.

Vladica Dimitrov se na lokalnoj političkoj sceni pojavio 2001. godine kao član DSS, sa čije je liste izabran za predsednika Skupštine 2004.godine. Ali nije dočekao kraj mandata, već uoči lokalnih izbora 2008. prelazi u DS, a iste godine biva izabran za većnika.

(Telegraf.rs / Izvor: Južne vesti)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • dudule

    23. maj 2013 | 15:33

    Hahahaahahaaha. Cirkus. Još samo danas u vašem gradu.

  • Desko

    23. maj 2013 | 16:24

    Ej mnogo mu slatka fotelja i plata

  • Toni

    23. maj 2013 | 17:18

    Da se coveku smuci. Covek je rodjen da bude na vlasti. Ko zna gde je pre bio. SPS,JUL.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA