Napadnuta ambasada Srbije u Ankari!

- Još najmanje tri kanistera... Dvorište ambasade u oblaku suzavca... - napisao je na svom tviter profilu ambasador Srbije u Turskoj Dušan Spasojević

  • 9

Masovni antivladini protesti u Turskoj ušli su u šesti dan nakon što građani nisu poslušali jučerašnji poziv vlade da prekinu s njima, a u njima nekoliko kanistera u oblaku suzavca završilo je u dvorištu ambasade Srbije u Turskoj.

Aktuelni ambasador Srbije u Turskoj Dušan Spasojević na svom Tviter profilu napisao je da su najmanje tri kanistera ubačena u dvorište ambasade i da se ništa ne vidi od dima.

Podsetimo večeras je objavljena vest da je ambasador Dušan Spasojević dobio naredbu iz Ministarstva spoljnih poslova da se povuče s položaja u naredna 24 sata.

Policija je rano jutros upotrebila suzavac i vodene topove protiv  stotina demonstranata koji su ignorisali upozorenja policije da se raziđu u Istanbulu, Ankari i gradu Hataju na jugoistoku zemlje, gde je juče poginuo jedan mladić, javio je AFP.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Milan

    6. jun 2013 | 00:06

    Bosnjak, imas bosanske sajtove pa lupaj gluposti tamo.

  • Mare

    6. jun 2013 | 00:17

    U ovoj rečenici trebalo je da piše landed a ne land... E ambasadore...

  • Bosnjak

    5. jun 2013 | 23:40

    A dali su vam sad dobri huligani?Najveci problem srbijanaca je sto neznaju ko im je pravi prijatelj ,i uvijek hvale neprijatelja,to je historiska cinjenica.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA