ĐILAS: DS ne insistira na izborima

- Za šest meseci će biti još gore nego danas - rekao je lider DS-a, i dodao da nikada ne bi prihvatio da uđe u aktuelnu vladu

  • 10

Lider Demokratske stranke (DS) Dragan Ðilas izjavio je da nikada ne bi prihvatio da uđe u aktuelnu vladu, a SNS je upitao da li je moguće da nema boljeg čoveka za poziciju ministra finansija od Mlađana Dinkića.

- Promenite ga, on (Dinkić) se sam nudi. Ako nemate boljeg, onda to i recite - rekao je Ðilas na konferenciji za novinare.

On je dodao da demokrate ne insistiraju na izborima, jer će njih, kako tvrdi, svakako biti.

Vlada Srbije, tvrdi lider DS, u prvih godinu dana rada nije uradila ništa osim što je napravila vidljiv rezultat kada je Kosovo u pitanju, dok je na ostalim poljima napravila nekoliko koraka unazad.

- Mi smo jasno pre sedam meseci rekli da mere Vlade neće dati rezultat, već da će dodatno pogoršati stvari. Sada kažemo: za šest meseci će biti još gore nego danas - rekao je Ðilas.

(Telegraf.rs / Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Danilo Stojkovic

    14. jun 2013 | 12:28

    Ma samo ce nam biti jos gore u pravu je Djilas

  • Marina Marković

    14. jun 2013 | 12:36

    Vi ste za 10 godina vlasti zemlju doveli do propasti i sada ocekujete za godinu dana da se napravi neki pomak?Ovi makar hapse vas alave,a nadam se da ces i ti jos malo da se nadjes na repertoaru sa tvojim Bus Plusom i medijima....

  • Knez Miloš

    14. jun 2013 | 14:18

    U sto marke da je Đilas sledeći premijer :).

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA