TADIĆ: Razumem Vučića, rekonstrukcija kao španska serija

Počasni predsednik Demokratske stranke kaže da se, kada je reč o rekonstrukciji Vlade Srbije, on nalazio u sličnoj situaciji

  • 5

Počasni predsednik Demokratske stranke i bivši predsednik Srbije Boris Tadić izjavio je u Banjaluci da rekonstrukcija Vlade Srbije deluje kao "španska serija" i da razume prvog potpredsednika Vlade Aleksandara Vučića jer se, kaže, i on nalazio u sličnoj situaciji.

Tadić je, tokom privatne posete Banjaluci, razgovarao sa predsednikom Republike Srpske Miloradom Dodikom, ocenivši da odnosi Srpske i Srbije treba da se produbljuju, kao sto je potrebno da se jačaju veze i nacionalne institucije bez kojih nema postojanja srpskog naroda.

- Uvek mi je značajno da se nastavlja saradnja RS i Srbije i nakon jedne, druge, treće vlade. To znači da smo postavili dobre temelje. Važno je graditi nacionalne institucije, a to nije moguće bez saradnje Srpske i Srbije - prenosi Tadićeve reči "Glas Srpske".

(Telegraf.rs / Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA