Glavni odbora SNS o rekonstrukciji Vlade

Zamenik šefa poslaničkog kluba naprednjaka Zoran Babić očekuje da će danas biti saopštena imena ministara koji će biti zamenjeni

  • 2

Sednica Glavnog odbora Srpske napredne stranke, na kojoj će se razgovarati o rekonstrukciji Vlade, biće održana danas u 16 sati Centru "Sava".

Uvodno izlaganje na početku sednice imaće lider SNS-a Aleksandar Vučić, a članovi Glavnog odbora, u skladu sa Statutom stranke, doneće odluku da li će sednica biti otvorena ili zatvorena za javnost.

Kako je Vučić ranije najavio, SNS će na sednici Glavnog odbora doneti konačne odluke o rekonstrukciji Vlade, ističući da će ona biti temeljna i ozbiljno sprovedena.

Zamenik šefa poslaničkog kluba SNS-a Zoran Babić očekuje da će danas, posle sednice Glavnog odbora stranke, biti saopštena imena ministara koji će biti zamenjeni u rekonstrukciji Vlade.

- Uveren sam da ćemo izaći sa konkretnim imenima ljudi koji su zaslužili poštovanje, jer su radili neuporedivo više i bolje od prethodnih vlada, ali možda nedovoljno snažno za ovo vreme u kojem se nalazi Srbija i kako građani očekujuju - rekao je Babić.

(Telegraf.rs / Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA