Đukić Dejanović: Ovo je Dačićeva Vlada i on je premijer!

- Ovo je Vlada Ivice Dačića i ako on ne bude premijer, biće novih izbora u Srbiji - kaže potpredsednica Socijalističke partije Srbije

  • 14

Ministarka zdravlja i potpredsednica SPS-a Slavica Đukić Dejanović kaže da je ovo Vlada Ivice Dačića i da ako on neće biti premijer, biće novi izbori.

U intervjuu nedeljniku NIN Slavica Đukić Dejanović kaže da je Dačić sa potpredsednikom Vlade Aleksandrom Vučićem razgovarao o premijerskoj funkciji, i dodaje da je Vučić čvrsto uveren da Dačić treba da bude premijer.

Ona je takođe dodala da i da je za Srbiju dobro što njih dvojica vode Vladu zajednički.

- Rekonstrukcija nije ničim iznuđena, već je Vlada sama sebi postavila taj cilj - objasnila je Dejanović za NIN.

Ona smatra da Vlada ima obavezu da vodi zemlju u boljem smeru i da bude model svima da moraju da polažu račune za posao koji im je poveren.

Govoreći o statusu ministara iz SPS, Dejanović je napomenula da nijedno personalno rešenje nije važnije od rekonstrukcije. Ona je podsetila da je troje ministara iz SPS poverilo svoje mandate Dačiću, ali ne očekuje da bude smenjena.

(Telegraf.rs / NIN)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Mico

    15. avgust 2013 | 13:36

    Ti prva treba da letis iz te iste vlade

  • vladimir1

    15. avgust 2013 | 14:33

    Ko tebe pita, punjena patko?!

  • Dejan

    15. avgust 2013 | 14:13

    Ja koliko znam ovo je srpska vlada a dacic je srpski premijer...ali mozda je djukic I u pravu..nisu oni srpski ministri vec je ovo njihova vlada. .e moj tadicu sta uradi...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA