Tasovac pristao da bude ministar kulture!

Nakon kratkog sastanka Tasovca i Dačića u jednom beogradskom rastoranu, direktor Beogradske filharmonije pristao je da bude ministar kulture, saznaje Telegraf

  • 11

Direktor Beogradske filharmonije Ivan Tasovac biće predložen za ministra kulture, izjavio je večeras  premijer i lider SPS-a Ivica Dačić.

Dačić je rekao da se s Tasovcem dogovorio da bude predložen za novog ministra kulture i informisanja. Tasovac je pijanista, a od marta 2001. godine je direktor Beogradske filharmonije.

Tasovac i Dačić sastali su se u jednom od beogradskih restorana gde je premijer još jednom izrazio spremnost da direktoru Beogradske filharmonije da odrešene ruke u rukovođenju ministarstva, što je bio izričit uslov Tasovca da se prihvati posla. Nakon kratkog sastanka Tasovac je pristao da preuzme ministarstvo, saznaje Telegraf.

Sin je glumca Predraga Tasovca, diplomirao je klavir na Konzervatorijumu "Petar Iljič Čajkovski" u Moskvi u klasi profesora Sergeja Dorenjskog.

Široj javnosti je poznat kao član žirija TV takmičenja "Ja imam talenat". Članica Predsedništva SNS Maja Gojković je na Tviteru prva čestitala Tasovcu.

(Telegraf.rs / Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Djuka

    28. avgust 2013 | 22:10

    Po frizuri bi bio ministar energetike!!! Hahaha

  • Lara

    28. avgust 2013 | 22:03

    Pristao. Hahaha. Kao trebalo je nagovarati ga. Hahahaha. Inače, čestitam. Mislim da će uraditi dobre stvari.

  • Majalena

    28. avgust 2013 | 22:39

    Pravi covjek za to

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA