Predsedništvo SNS u ponedeljak o smeni Đilasa

Sednica Skupštine Beograda na kojoj bi gradonačelniku Draganu Đilasu trebalo da bude izglasano nepoverenje zakazana je za utorak, 24. septembar

  • 12

Srpska napredna stranka (SNS) održaće sutra sednicu Predsedništva na kojoj će doneti odluku o načinu promene vlasti u Beogradu, saopšteno je danas iz SNS-a.

Potpredsednik Socijalističke partije Srbije (SPS) Branko Ružić i šef odborničke grupe SNS-a u Skupštini Beograda Aleksandar Jovičić ranije su najavili da će njihove stranke ovog vikenda razgovarati ovim povodom i doneti konačnu odluku o promeni vlasti u glavnom gradu.

Za sutra je bilo najavljeno podnošenje predloga za smenjivanje gradonačelnika Dragana Đilasa, a sednica Skupštine Beograda na kojoj bi mu trebalo biti izglasano nepoverenje zakazana je za utorak, 24. septembra.

SNS, SPS i njegovi koalicioni partneri, kao i Demokratska stranka Srbije (DS) imaju 55 od 110 odbornika, i potreban im je još jedan glas da bi gradonačelnik bio smenjen.

(Telegraf.rs/ Beta)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Zlostavljana ciganka

    22. septembar 2013 | 16:43

    Vi ga niste ni postavili pa da raspravljate o njegovoj smeni,raspisite izbore pa ce vam odmah biti jasno gde vam je mesto.

  • Vlada

    22. septembar 2013 | 17:06

    Bruka i sramota. Beogradjani izglasali da ostane Djilas a vi ga smenjujete. E drzavo a i narod sto cuti

  • Jelena

    22. septembar 2013 | 16:17

    Još uvek nismo čuli koga planiraju za zamenu. Ili to nije važno, jel?

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA