Mihajlović: Posle smene Đilasa Beograd će bolje funkcionisati!

- Posle smene Dragana Ðilasa, glavni grad bolje funkcionisati. Ne može se dozvoliti da Beograd tone u dugove - kaže potpredsednica SNS-a

  • 5

Ministar energetike, razvoja i zaštite životne sredine Zorana Mihajlović izjavila je danas da će posle smene Dragana Ðilasa, glavni grad bolje funkcionisati i da kandidat za gradonačelnika Beograda ne mora biti iz SNS.

Mihajlović je, gostujući u Jutarnjem programu TV Pink, najavila da će Beograd u određenom vremenskom periodu imati novog gradonačelnika, da grad neće stati i da će polako biti uveden red.

Ona je najavila da nije presudno da kandidat za gradonačelnika bude član SNS, ali da je presudno da ima energiju, znanje i iskustvo i da želi da napravi nešto što efikasnije i brže, jer "vremena nemamo".

Mihajlović je rekla da se ne može dozvoliti da Beograd tone u dugove, jer se niko ne bavi komunalnim preduzećima koja su zadužena.

Ona je naglasila da se mora znati šta se sve dešavalo u preduzećima i da "građani Beograda duguju pet milijardi za grejanje", a da se ne govori o GSP-u, da se moraju znati prioriteti u glavnom gradu i da je jedan od prioriteta i kanalizacija.

Mihajlović je rekla da je bilo korupcije u Beogradu, da je beogradski budžet prazan i da tvrdnje da glavni grad nije zadužen 900 miliona evra nisu tačne, jer, na žalost, jeste.

(Telegraf.rs / Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Petao Sofronije

    25. septembar 2013 | 11:42

    Sredila žena stanje u energetici (sve “med i mleko“ ),pa, sad ima vremena za smene gradonačelnika...

  • cipip

    25. septembar 2013 | 13:36

    Oce da funkcionise kao salteri EPS snadbevanja???? A ona bolje da se vrati u svoju Tuzlu i tamo organizuje grad! Ipak velika je razlika upravljati Tuzlom i METROPOLOM

  • Lud Zbujen

    25. septembar 2013 | 10:46

    Ukinite busplus od 01.10.2013

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA