NOVAK ODUŠEVLJEN: Čast mi je što će avion Air Serbia nositi moje ime

Naš najbolji teniser Novak Đoković bio je oduševljen idejom da jedan od aviona u floti nacionalne aviokompanije Air Serbia ponese njegovo ime i rekao da će biti ponosan kada bude leteo ovom kompanijom

  • 33

Prvi avion Air Serbia zvaće se Novak Đoković, odlučila je Vlada Srbije, saznaje Telegraf.rs.

Originalna ideja naišla je na odobravanje prvog potpredsednika Vlade Srbije Aleksandra Vučića na predstavljanju prvog aviona kompanije Air Serbia.

Na pitanje da li je razmišljano o tome da neki od aviona možda ponese ime Novaka Đokovića, najboljeg srpskog sportiste svih vremena, Vučić je istakao da bi o tome trebalo razgovarati i sa srpskim teniserom.

- Moraćemo da pitamo Novaka da li se slaže da avion nosi njegovo ime – rekao je i nasmejao okupljene Aleksandar Vučić.

Kako Telegraf saznaje, ova ideja večeras je usvojena!

Naš najbolji teniser Novak Đoković bio je oduševljen idejom da jedan od aviona u floti nacionalne aviokompanije Air Serbia ponese njegovo ime. Nakon što mu je početkom oktobra saopšten ovaj predlog, Novak se nije mnogo dvoumio i potpuno besplatno ustupio je korišćenje njegovog imena i brenda u ovu svrhu.

- Srećan sam ako mogu da pomognem mojoj državi u naporu da, zajedno sa Etihadom, vrati ugled nacionalnoj aviokompaniji i vazduhoplovstvu. Biću ponosan kada budem leteo kompanijom Air Serbia, i siguran sam da će kvalitet usluge biti na najvišem nivou. Želja mi je da Air Serbia ima što više letova, zadovoljnih putnika i radnika, nove destinacije i dobro poslovanje. Da svi zajedno budemo ponosni na još jedan brend Srbije! - rekao je Novak.

(D. Z.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Zorica

    25. oktobar 2013 | 20:13

    Bravo Vučiću, legendo! Ovaj sportista je zaslužio tako nešto od Srbije!

  • Dal je moguće

    25. oktobar 2013 | 20:11

    Još malo i ova država će zvati djokovic

  • Никола

    25. oktobar 2013 | 20:00

    Какви дебили, правимо циганију од државе - Већу него што јесте...Дебилно свее!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA