Vučić: Da li je Dačić advokat Luke Bojovića?

Kako je moguće da Bojović pobegne u zemlji vladavine prava koja hapsi kriminalce, pita se Vučić, koji osuđuje napad Žandarmerije na Srbe na barikadama

  • 0

Zamenik predsednika SNS-a Aleksandar Vučić uputio je poziv specijalnom tužiocu za organizovani kriminal Miljku Radisavljeviću za sastanak, a očekuje da se s njim sastane u ponedeljak 27. februara.

- Uputio sam mu poziv. Javnost ću o tome ko se od političara 2008. sastajao s Lukom Bojovićem i upozorio ga da napusti zemlju obavestiti odmah posle sastanka, najkasnije u utorak - najavio je Vučić.

Komentarišući izjavu ministra policije Ivice Dačića, koji je rekao da je po podacima Uprave kriminalističke policije, Luka Bojović napustio Srbiju tek 2010, napominjući da ne razume kako bi se neko iz državnog vrha sastajao s njim da mu kaže da pobegne dve godine kasnije, Vučić je rekao da mu je ta izjava "veoma interesantna".

- Zanimljivo je kako je to Bojović dobio advokate u aktuelnoj vlasti. Kada je morao, a kad nije morao da beži, a ne znam ni kako je pobegao, ni zašto je pobegao. Kako je moguće da se to desi u zemlji vladavine prava koja hapsi kriminalce? - pita se Vučić.

On je izrazio očekivanje da će Srbija dobiti status kandidata za EU i naglasio da dobijanje statusa neće i ne može značiti bolji život, jer sada imamo nesposobnu i korumpiranu vlast.

- Osuđujemo napad Žandarmerije na građane Srbije, a naročito sramotne izjave u medijima da je napad unapred bio dogovoren s ljudima na barikadi - rekao je zamenik predsednika SNS-a.

(Lj.V.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA